Скорпіон (23 жовтня - 23 листопада) - це той знак Зодіаку, який любить конкретику, правду і дає ситуації тільки об'єктивну оцінку.

Люди, які народилися під знаком Скорпіона, справжні воїни. Вони можуть кинутися в бій, навіть не спромігшись попередити своє оточення. Люди навколо можуть насторожено ставитися до Скорпіона, оскільки він чесна і прямолінійна людина.

Скорпіон
Скорпіон

Скорпіони легко закохуються і швидко остигають, вони живуть пристрастями. Вони сексуальні і легко привертають до себе увагу протилежної статі.

Жінка-Скорпіон

Жінки, які народилися під знаком Скорпіона, це справжні леді. Вони знають собі ціну і не розмінюються на будь-кого. Вони спокійні і граціозні, в них відчувається внутрішня сила. Жінка-Скорпіон володіє тими якостями, які здавна приваблюють чоловіків. Вона володіє почуттям власної гідності, у неї є Таємниця і пристрасть. В жінку-Скорпіона запросто можна закохатися з першого погляду.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше
Показати ще

Жінка-Скорпіон, Attuale.ru
Жінка-Скорпіон, Attuale.ru

Проте, попри сильні жіночі якості, вони володіють і "чоловічими" рисами характеру. Жінка-Скорпіон розумна і рішуча, наполеглива, вона може за себе постояти, вона чесна і справедлива. Це часто стає причиною того, що маленька дівчинка-Скорпіон воліє в дитинстві грати з хлопчиками, а не з іншими дівчатками.

Жінка-Скорпіон любить бути в центрі уваги, тому в стосунках вона чекає, що перед нею будуть прихилятися і здійснювати будь-які її бажання. Вона душа компанії - запросто може взяти участь в будь-якій розмові і завести нові знайомства. Жінці-Скорпіону подобаються свята і вечірки, на яких вона може сяяти і захоплювати інших.

Любов жінки-Скорпіона варта того, щоб за неї боротися. Її сутність найяскравіше проявляється саме тоді, коли вона любить. Жінка-Скорпіон готова на багато що заради цієї любові - навіть передати
кермо влади своєму чоловікові. Сильна по натурі, жінка-Скорпіон хоче бачити поряд з собою справжнього чоловіка.

Закохана пара, Mazakony Forums
Закохана пара, Mazakony Forums

Чоловік-Скорпіон

Чоловік-Скорпіон живе тут і зараз, він азартний авантюрист, який ні від кого не залежить. Чоловіки-Скорпіони мають рішучий і владний характер, вони вміють йти напролом і робити саме те, що хочуть вони, а не інші. Часто чоловіки-Скорпіони захоплюються екстремальними видами спорту, бо їм подобається ризик.

Емоції у них яскраві - вони сильно люблять і сильно ненавидять. Вони вміють полюбити раз і на все життя і відстояти те, що їм дорого. Попри їх вольові якості, чоловіки-Скорпіони можуть бути поступливими. Однак, до ворогів вони протягом усього життя будуть ставитися негативно.

Чоловік-Скорпіон, Women-Tusovkа
Чоловік-Скорпіон, Women-Tusovkа

Чоловіки-Скорпіони легко привертають до себе жінок, але залишитися з ним не так просто. Вони важко йдуть на компроміси, не люблять відмов, мають потребу в тому, щоб ними захоплювалися і визнавали їх авторитет. Чоловіки-Скорпіони можуть бути самовпевненими. Своєю коханою він вибере або яскраву і непередбачувану дівчину, або загадкову, яка не оцінить спочатку по заслузі те, чим в ньому всі так захоплюються.

Сумісність Скорпіона з іншими знаками

Скорпіони можуть побудувати ідеальні відносини з Рибами або Раками.

Риби схожі на Скорпіонів своєю чуттєвістю, але вони більш поступливі. Вони можуть врівноважувати пристрасного Скорпіона і здатні стати для нього добрими супутниками по життю.

Закохана пара, Numerology Sign
Закохана пара, Numerology Sign

Раки можуть віддавати більше, ніж вони отримують, що так необхідно Скорпіонам. Благородство Раків і їх загадкову натуру Скорпіони оцінять по заслузі.

Скорпіонам важко ужитися з Овнами, Левами та іншими Скорпіонами. У таких парах жоден не захоче поступатися і підкорятися. Тому роман може починатися бурхливо, але зовсім скоро, найімовірніше, він завершиться.

Нагадаємо, раніше "Поки смерть не розлучить вас": астрологи назвали найвірніші знаки Зодіаку.

Також Знай.uа писав, що листопад може подарувати романтику, гроші і удачу: озвучені головні прикмети і забобони "чарівного" місяця.

Ще Портал Знай.uа повідомляв про головних везунчиків листопада: астролог назвав знаки Зодіаку, які скупаються в грошах.