Після виходу фінального дубльованого трейлера дев'ятого епізоду "Зоряних воєн", в мережі з'явилися постери з персонажами фільму Джей Джей Абрамса, який вийде під назвою "Сходження Скайуокера".

Епізод завершить нову трилогію кіновсесвіту і закінчить історію сім'ї Скайуокерів. У ньому Марк Хемміл в останній раз зіграє роль Люка Скайуокера, а також отримає завершення арка Рей.

У новому епізоді з'явиться актриса Кері Фішер (принцеса Лея Органа), яка померла в кінці 2016 від зупинки серця. У фільмі "Зоряні війни. Епізод IX" будуть використані кінозаписів за участю Керрі Фішер, зроблені під час зйомок сьомого епізоду.

В український прокат картина "Зоряні війни: Сходження Скайуокера" вийде 19 грудня 2019 року.

Зокрема, на постерах можна побачити всіх головних героїв фільму, як уже знайомих, так і нових, а також дроїд кіносаги. У той же час, серед них немає нового персонажа, який може перепрограмувати будь-якого андроїда.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Нагадаємо, вийшов фінальний трейлер нового епізоду "Зоряних воєн".

Як повідомляв портал Знай.ua, меч Дарта Вейдера продали на аукціоні за шалені гроші

Також Знай.ua писав, режисер легендарних "Зоряних війн" Джей Абрамс розповів, що Керрі Фішер, яка пішла з життя в 2016 році, з'явиться в новому епізоді.