Історія Скайвокеров завершиться 19 грудня в виходом дев'ятого епізоду саги. Компанія Disney випустила фінальний трейлер фільму "Зоряні війни: Скайвокер. Схід сонця". Він завершить історію Скайвокерів і поставить крапку в багатовіковому протистоянні джедаїв і ситхів. Четверта трилогія "Зоряних воєн", яку анонсували в 2017 році, розповість про нових героїв з нового куточка Всесвіту.

Сюжет фільму не розкривається, проте в дев'ятому епізоді знову з'явиться головний лиходій імператор Палпатін. До своїх ролей повернуться Марк Хемілл, Адам Драйвер, Біллі Люрд, Оскар Айзек, Дейзі Рідлі і інші.

Режисером картини став Джей Джей Абрамс. Епізод завершить нову трилогію кіновселенної і закінчить історію сім'ї Скайвокерів. У ньому Марк Хэммил в останній раз зіграє роль Люка Скайвокера, а також отримає завершення арка Рей.

В український прокат "Зоряні війни: Скайвокер. Схід сонця" вийшли 19 жовтня 2019 року.

Нагадаємо, красуня Даша Трегубова в серіалі "Брати по крові" приміряла "вибуховий" образ, допомогли батіг і латекс: фото.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Як повідомляв Знай.uа Том Круз зустрівся із Зеленським: українців чекає сюрприз від культового актора, відео.