Еротичний гороскоп на 23 листопада Овен

Для вашого партнера буде дуже важливо перебувати поруч постійно. Бажано, звичайно, в ліжку, але якщо часу немає, то хоча б зустріньтеся на каву.

Еротичний гороскоп на 23 листопада Телець

День ідеально підійде для зачаття, але якщо ви поки не готові обзавестися дитиною, то краще прийміть додаткові заходи безпеки.

Еротичний гороскоп на 23 листопада Близнюки

Вам буде дуже складно переконати коханого, що саме ви маєте рацію у виборі рухів і поз. Щоб не образити його, просто спробуйте натякнути м'яко і тактовно.

Еротичний гороскоп на 23 листопада Рак

Вам би розслабитися з партнером десь на природі, знайти затишне місце на пляжі і на сонечку. Але якщо для відпустки можливості немає, то хоча б включіть собі шум морського прибою на фоні.

Гороскоп на листопад

Популярні новини зараз
3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Еротичний гороскоп на 23 листопада Лев

Цей день добре підійде для стрижки. Можете піти в перукарню і трохи змінити імідж, а можете зайнятися інтимною стрижкою. Партнер це оцінить.

Еротичний гороскоп на 23 листопада Діва

Постарайтеся не бути занадто пасивними, ваша покірність тільки зіпсує відносини. Іноді краще активно уникати сексу, ніж погоджуватися абсолютно на все.

Еротичний гороскоп на 23 листопада Терези

В цей день на вас буде чекати багато неприємних сюрпризів. Може партнер забуде контрацептиви, може гості нагрянуть ні з того, ні з сього. Головне не посваритися.

Еротичний гороскоп на 23 листопада Скорпіон

Навіть ваш партнер не зможе сказати, що саме відчуває до вас. У нього просто буде занадто багато емоцій, які простіше виплеснути в нестримний секс. Так ви і зрозумієте, що у нього на душі.

Еротичний гороскоп, фото: Dailymotion
Еротичний гороскоп, фото: Dailymotion

Еротичний гороскоп на 23 листопада Стрілець

Стрільці буде зовсім не налаштованими на плотські задоволення і будь-які подібні пропозиції будуть викликати у них тільки огиду і відразу.

Еротичний гороскоп на 23 листопада Козеріг

У вас можуть початися розбіжності з вашою половинкою. Може навіть буде скандал. Буде просто чудово, якщо він закінчиться жарким сексом і подалі від розбитих тарілок.

Еротичний гороскоп на 23 листопада Водолій

Деякі слова не варто вживати в пристойному суспільстві. Але сьогодні зірки радять вам використовувати деякі з них під час сексу. Так ви додасте пікантності.

Еротичний гороскоп на 23 листопада Риби

Ви можете настільки наслухатися міфів про секс від друзів і з фільмів, що вирішите, що з вашою парою щось не так. Діліть на два, а то й на десять, все, що вам говорять.

Як повідомляв Знай.ua синоптики розповіли, що погода взимку буде аномальною. Тенденція останніх років збережеться, однак зміни клімату призведуть до сильних коливань температур. Українці ще дізнаються, що таке "собачий холод".

Також Знай.ua писав, що останнім часом курс гривні коливається. Але цьому є пояснення. Економісти розповіли, чи буде долар по 30 і чи варто купувати зараз валюту.

Ще Знай.ua писав, що восени багато хвороб загострюються і псують враження від цієї чарівної пори. Від типових осінніх хвороб і загострень можна себе вберегти: потрібно проводити профілактику та лікування.