Цими днями астрологи зробили сенсаційне зізнання та розповіли, який один зі знаків Зодіаку приречений на бідність, про це пише сайт "Подробности".

Як відзначається, іноді дуже важко зрозуміти, чому одні заробляють гроші дуже важко, а інші й не намагаються, а отримують все легко. Відтак, астрологи запевнили, що це все залежить від того, під яким знаком зодіаку народилася людина.

Так, за їх словами, Водолії витрачають більше всіх, але при цьому, заробляють менше. Представники, народжені під цим сузір'ям, не люблять відкладати заощадження і живуть лише одним днем. І незважаючи на те, що Водолії готові більшу частину життя присвятити роботі - все одно їм завжди всього мало.

знаки Зодіаку
знаки Зодіаку

Як повідомляв Знай.ua синоптики розповіли, що погода взимку буде аномальною. Тенденція останніх років збережеться, однак зміни клімату призведуть до сильних коливань температур. Українці ще дізнаються, що таке "собачий холод".

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Також Знай.ua писав, що останнім часом курс гривні коливається. Але цьому є пояснення. Економісти розповіли, чи буде долар по 30 і чи варто купувати зараз валюту.

Ще Знай.ua писав, що восени багато хвороб загострюються і псують враження від цієї чарівної пори. Від типових осінніх хвороб і загострень можна себе вберегти: потрібно проводити профілактику та лікування.