Еротичний гороскоп на 24 листопада Овен

Овни сьогодні ведуть себе досить егоїстично, чекаючи, що їх кохані стануть цілком і повністю танцювати під їхню дудку. Спробуйте трохи більш уважно поставитися до партнера, і тоді близькість виявиться куди більш яскравою.

Еротичний гороскоп на 24 листопада Телець

Для того, щоб вас хотіли роздягнути, треба правильно одягнутися. Так що зверніть особливу увагу на свій зовнішній вигляд. Виглядати добре треба завжди, адже ніколи не знаєш, що на тебе чекає саме сьогодні.

Еротичний гороскоп на 24 листопада Близнюки

Спільний перегляд еротичного фільму налаштує і вас, і вашого коханця на потрібний лад. Щоб не витрачати дорогоцінний час, заздалегідь забракуйте ті фільми, в яких інтимні сцени розміщені ближче до кінця фільму.

Еротичний гороскоп на 24 листопада Рак

В цей день вашому партнерові буде досить важко вмовити вас на якийсь інтимний вчинок, який вашому коханому буде здаватися більш ніж логічним, а вам – божевільним. Може, все-таки ризикнете?

Гороскоп на грудень

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Еротичний гороскоп на 24 листопада Лев

Ви можете виявитися сьогодні в чужих обіймах. Причому зовсім не від шаленого бажання до даного суб'єкта, а з обов'язку. Можливо також, що це єдиний спосіб розплатитися за колись виявлену по відношенню до вас участь.

Еротичний гороскоп на 24 листопада Діва

Діви дивляться сьогодні на світ з оптимізмом – і здатні цей оптимізм передати кому завгодно. Саме тому вони зуміють надихнути свого коханого на приголомшливий своєю красою і ніжністю статевий акт, діючи лише похвалою і ласкою.

Еротичний гороскоп на 24 листопада Терези

Ніч несприятлива для яскравого вибухового інтиму. Так що сьогодні не потрібно вигадувати, яким чином урізноманітнити вашу еротичну близькість з партнером - результату все одно не буде.

Еротичний гороскоп на 24 листопада Скорпіон

Сьогодні зірки вам нагадують про те, що безпечний секс – це дуже важливо для збереження довготривалих інтимних відносин з партнером. Більш того, контрацептиви можуть стати не тільки захистом, але і цікавою еротичною іграшкою.

Еротичний гороскоп на 24 листопада Стрілець

Будьте готові до того, що сьогодні вам належить близькість з тією самою людиною, яка давно вам бачилась у ваших найсміливіших та відвертих мріях. Ось тільки наяву все може піти зовсім не так, як уявлялося, тому будьте готові до розчарування.

Еротичний гороскоп, фото: million-wallpapers.ru
Еротичний гороскоп, фото: million-wallpapers.ru

Еротичний гороскоп на 24 листопада Козеріг

Сьогодні Козероги можуть опинитися перед вибором, кого з осіб протилежної статі потрібно покликати розділити з собою постіль. Можливо, це буде непростий вибір, тому що ні один з потенційних партнерів не буде вас повністю влаштовувати.

Еротичний гороскоп на 24 листопада Водолій

Сьогоднішній день обіцяє зміни в кращу сторону на любовному фронті. Вітер змін нарешті подув у вашу сторону. Тому досить вішати ніс, краще займіться облаштуванням свого затишного гніздечка.

Еротичний гороскоп на 24 листопада Риби

В цей день партнеру можуть бути тягарем тривалі любовні ігри, тому постарайтеся зробити все як можна швидше і акуратніше. Головне, щоб від швидкості не постраждали щирість і пристрасть.

Як повідомляв Знай.ua синоптики розповіли, що погода взимку буде аномальною. Тенденція останніх років збережеться, однак зміни клімату призведуть до сильних коливань температур. Українці ще дізнаються, що таке "собачий холод".

Також Знай.ua писав, що останнім часом курс гривні коливається. Але цьому є пояснення. Економісти розповіли, чи буде долар по 30 і чи варто купувати зараз валюту.

Ще Знай.ua писав, що восени багато хвороб загострюються і псують враження від цієї чарівної пори. Від типових осінніх хвороб і загострень можна себе вберегти: потрібно проводити профілактику та лікування.