Еротичний гороскоп на 26 листопада Овен

Якщо вам не щастить з протилежною статтю, то тільки через вашу активність. Дайте партнерові пополювати. Незвичний йому опір трохи урізноманітить ваші відносини.

Еротичний гороскоп на 26 листопада Телець

Ваше хобі може допомогти зародженню пристрасті і ви відразу ж приступите до любовних ігор. І не важливо яким саме буде це ваше хобі.

Еротичний гороскоп на 26 листопада Близнюки

Щоб ваш секс був повноцінним, слід мати позитивний настрій. Інакше все це буде тільки жорсткість до партнера і до себе. Підготуйтеся до приходу коханця.

Еротичний гороскоп на 26 листопада Рак

Зірки радять вам закрити всі двері і вимкнути засоби зв'язку. Тільки залиште телефон і наберіть номер коханого. Гарненько натякніть йому про ваші плани.

Гороскоп на листопад

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Еротичний гороскоп на 26 листопада Лев

Сьогодні розмови для партнера будуть важливіше сексу. Не забувайте про них, адже секс – не самоціль для ваших відносин. А якщо так, то варто пошукати когось іншого.

Еротичний гороскоп на 26 листопада Діва

Ви будете сильно дратівливими, але потрібно тримати себе під контролем. Один невдалий момент і ви можете зіпсувати не просто секс, а всі відносини з близькою людиною.

Еротичний гороскоп на 26 листопада Терези

Зірки радять вам звернути свою увагу на того, хто буде поряд з вами громадському транспорті. Може саме він стане тим чудовим коханцем з ваших мрій?

Еротичний гороскоп на 26 листопада Скорпіон

Не грайте з вогнем, а використовуйте його для своїх еротичних цілей: надіньте вогненний наряд, додайте свічок в кімнату і не забудьте про вогонь в очах.

Еротичний гороскоп, фото: TheQuestion
Еротичний гороскоп, фото: TheQuestion

Еротичний гороскоп на 26 листопада Стрілець

Ви рідко домінуєте в ліжку, але сьогодні можете проявити ініціативу. А партнер зрозуміє все правильно, так що можете не боятися.

Еротичний гороскоп на 26 листопада Козеріг

Зірки радять вам не вдягати надто відвертий одяг. А то доведеться силою відбиватися від шанувальників. А для вашого партнера завжди є костюм Єви.

Еротичний гороскоп на 26 листопада Водолій

Вами так сильно може оволодіти лінь, що ви взагалі не захочете рухатись. Влаштуйте собі відпочинок від різних обов'язків, але не від сексу.

Еротичний гороскоп на 26 листопада Риби

Риби, швидше за все, будуть всіма силами намагатися спровокувати свого партнера якщо не на жорстокість, то хоча б на невелику агресію «по-котячому».

Як повідомляв Знай.ua синоптики розповіли, що погода взимку буде аномальною. Тенденція останніх років збережеться, однак зміни клімату призведуть до сильних коливань температур. Українці ще дізнаються, що таке "собачий холод".

Також Знай.ua писав, що останнім часом курс гривні коливається. Але цьому є пояснення. Економісти розповіли, чи буде долар по 30 і чи варто купувати зараз валюту.

Ще Знай.ua писав, що восени багато хвороб загострюються і псують враження від цієї чарівної пори. Від типових осінніх хвороб і загострень можна себе вберегти: потрібно проводити профілактику та лікування.