До Землі несеться 380-метрове небесне тіло. Його назвали Богом Хаосу на честь єгипетського бога темряви, який у вигляді рептилії кожної ночі вбиває бога Сонця Ра. За приблизними розрахунками фахівців відстань від астероїда до нашої планети складе всього 30 кілометрів. Це відбудеться, коли космічна скеля пролетить над Сполученими Штатами Америки. NASA повідомило, що вже через 10 років, увечері 13 квітня астероїд зайде в земну атмосферу.

Апофіс

Вчені готуватимуться до зустрічі з Апофісом на Конференції з планетарної оборони. Вони обговорять вплив небесного тіла на гравітацію Землі, потенційні збитки і руйнування, а також можливість скорегувати траєкторію руху астероїда в разі, якщо подальші розрахунки вкажуть на те, що зіткнення уникнути неможливо. Якщо це станеться, історія з вимиранням видів точно повториться. Але на цей раз замість людства вимруть люди.

Падіння астероїда

Конспірологи вважають дещо інакше. На їхню думку, Апофіс летить до Землі не випадково. В 2029 році відбудеться неминуча планетарна катастрофа. Вона пов'язана з прокляттям фараонів Єгипту. В 2029 році буде 100-річний ювілей з того дня, як дослідники закінчили масово розкривати гробниці фараонів Єгипту. До цього вони майже 50 років вторгалися на загадкову територію мертвих і сунули ніс не в свої справи. Люди доторкнулися до загробного світу, осквернивши не тільки останки стародавніх правителів, але і підношення богам. Час розплати настав, на планеті мчить Бог тьми і хаосу.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ
Показати ще

Прокляття фараонів

Читайте також: археолог доторкнувся до проклятого жерця бога магії, страшні наслідки записані на відео. Всього в заплутаних тунелях було 40 мумій.

Нагадаємо, що неподалік від китайського міста Куньмін провінції Юньнань археологи виявили останки таємничої стародавньої істоти.

Як повідомляв портал Знай.uа, вчені з'ясували, чому навіть через 22 століття зброя теракотової армії у Китаї у відмінному стані. Вони пов'язують якість лез і їх тривале збереження з високою концентрацією олова в бронзі.