У народі існує прикмета, про яку всі знають, про те, що не можна дарувати порожній гаманець. А ми пропонуємо вам дізнатися, які ще є забобони з приводу гаманців і портмоне. Так, серед іншого є прикмета, що новий гаманець можна дарувати людям, які дорівнюють вам або нижче по статусу і матеріальному становищу.

Що стосується начальників або партнерів по роботі, то взагалі не рекомендується дарувати їм гаманці або портмоне. Це пов'язано з тим, що ви з цими людьми знаходитесь у грошових відносинах, а значить такий подарунок буде неделікатним і, чесно кажучи, недоречним. Якщо повернутися до першої прикмети про порожній гаманець, то суть в тому, що, отримавши такий подарунок, людина може позбутися своїх доходів. Тому краще покласти незначну суму в гаманець, який збираєтеся дарувати. Також можна покласти в портмоне долар, він асоціюється зі стабільністю і достатком.

Подарунки, Telegraf
Подарунки, Telegraf

Нагадаємо, турботливий батько подарує 300 свиней кожному, хто одружується з його юною дочкою.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Полякова подарувала Каменських гарячий поцілунок на очах у всіх.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, що президент Естонії подарувала Зеленському головний атрибут серіалу "Слуга народу".