Маг ведичної традиції Ігор Мехеда розповів про те, що день 4 грудня буде сприятливий для "замовлянь на удачу". Цей день вважається магічним періодом, оскільки в цей час розміри світлої та темної сторони місяця однакові.

Ігор Мехеда пояснив, що 4 грудня всі сили Всесвіту проявляються у точках рівноваги між протилежностями та порадив виготовити талісман на удачу.

Молодий місяць, фото: hnicstyle.ru
Молодий місяць, фото: hnicstyle.ru

"Перша чверть місяця вважається магічною, тому що розміри світлої і темної сторони місяця однакові. А всі сили Всесвіту проявляються у точках рівноваги між протилежностями", – пояснив маг. Маг Ігор Мехеда

Проте, для замовляння потрібно здійснити особливий обряд біля конкретної речі. Маг поділився таємним заклинанням:

"Якщо прочитати ці слова над будь-якою річчю, вона буде приносити успіх. "Як білка шубку носила, не зносила, так би й ця (назва речі) мені приносила успіх. Сьогодні, завтра, завжди! Хай буде так! Амінь", – розповів він.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Фази місяця, фото: pronedra.ru
Фази місяця, фото: pronedra.ru


Маг ведичної традиції зазначив, що період зростаючого місяця, який в грудні випадає на 1-10 числа місяця, сприятливий для дій, пов'язаних з початком чогось нового. Це може бути відкриття бізнесу, подача паперів, заяв, звернень, кроки по втіленню задумів і проектів.

Ведичний фахівець розповів, що у дні зростаючого місяця наші предки читали спеціальний заговір. Дивлячись на місяць правим оком, вони шепотіли не менше п'яти разів: "Тобі, місяцю, бути повним, а мені здоровим", "Тобі, місяцю, бути повним, а мене багатим" і так далі.

Нагадаємо, раніше астрологи розповіли, кому пощастить розбагатіти у грудні

Як повідомляв портал "Знай.ua", ніколи не "мочіть" павука вдома та в офісі: як комаха може принести вам удачу і втілити мрії

Також "Знай.ua" писав, чому гаманець може накликати біду, народні вірування допоможуть уникнути лиха