В інтернеті з’явився офіційний трейлер останньої частини культової кіносаги про легендарного агента 007 Джеймса Бонда “Не час помирати”, яка вийде у квітні 2020 року.

Роль суперагента виконає Деніел Крейг, для якого цей фільм стане п’ятим у “Бондіані”. А головним антагоністом фільму “Не час помирати” стане персонаж у виконанні Рамі Малека, відомого за головною роллю рок-співака Фредді Меркьюрі у фільмі “Богемна Рапсодія”.

Також в фільмі з’явиться новий персонаж, роль якої зіграє 31-річна акторка Ана де Армас, відома за участю в кінострічках “Загублений рай” та “Гидкий Я”. Але як саме вона впливатиме на Джеймса Бонда, не повідомляється.

Крім того, ходять чутки про те, що у новому фільмі Бонд зустріне справжнє кохання і навіть одружиться.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Нагадуємо, що влітку повідомлялось про те, що невелику роль в останній частині сани про Джеймса Бонда може отримати британський принц Чарльз, який побував на знімальному майданчику.

Як повідомляв Знай.ua, принц Гаррі зворушливо привітав Меган в її день народження.

Також Знай.ua писав, що як змінювалася епатажна дружина принца Гаррі.