Принц Чарльз побував на знімальному майданчику нового фільму про Джеймса Бонда і зустрівся з агентом 007. Після цього члена королівської сім'ї запропонували невелику роль у бойовику.

Читай Знай. ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Мова йде про новому фільмі про легендарного Агента 007 Джеймс Бонд 25". Однак принц Чарльз поки що не прийняв остаточного рішення.

Чудові новини!

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

[quote author=""]"Будь підтвердження невеликій ролі

За його словами, Принц Чарльз вже навідався на знімальний майданчик і зустрівся з Деніелом Крейгом, який грає агента 007.

Прем'єра фільму запланована на 2020 рік. Принц з цікавістю дивився на закулісся проекту, а також познайомився з актрисами Наомі Харріс і Лашаной Лінч, "дівчат Бонда" і іншими членами знімальної групи.

Спадкоємець королівського престолу обговорив з 51-річним Крейгом їх спільну любов до автомобілів Aston Martin. Як відомо, саме такі машини воліє агент 007. Так, в колекції Чарльза є раритетний Aston Martin DB5 Volante.

Нагадаємо, Меган Маркл і принц Гаррі показали фанатам справжнє обличчя.

Як повідомляв Знай. ua, принц Гаррі зворушливо привітав Меган в її день народження.

Також Знай. ua писав, що як змінювалася епатажна дружина принца Гаррі.