Відома астролог Олена Максимова передбачила, що в наступному році в Україні повториться криза 2008 року, передає Gazeta.ua.

"Нова економічна криза настане в період з 15 травня до 13 вересня. Він нагадає 2008 рік. Гривня ослабне. Це час серйозної кризи в банківській системі. Державі важко буде повертати зовнішні борги. Будемо просити відстрочити виплати", - вважає астролог.

У 2020 році не рекомендується позичати гроші.

Гроші. Фото: Youtube
Гроші. Фото: Youtube

"Великі покупки в цьому році часто будуть невдалими. Люди в цей час почнуть купувати те, чим не будуть користуватися. Це будуть автомобілі, які більше часу можуть проводити в ремонті, ніж на ходу. А також - техніка, яку доведеться регулярно залишати на ремонт в сервісних центрах", - сказала Максимова.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Вкладати гроші в нерухомість можна до травня або вже з жовтня.

"Виграє той, хто тримає заощадження у валюті. Багато українців будуть сидіти на валізах. Але в цьому році емігранти будуть не бажаними скрізь. Краще залишитися і навести порядок у своїй країні. Переїзд буде невдалим. Прижитися на новому місці зможуть одиниці", - пояснила експерт.

курс долара і євро
курс долара і євро

Нагадаємо, Новий 2020-й за східним календарем є роком Білого Щура. Вважається, що ця тварина благородна і охайна, тому напередодні свята радять особливу увагу приділити прибиранню будинку.

Як повідомляв портал Знай.uа, астрологи склали фінансовий гороскоп на рік Білого Щура: яким знакам Зодіаку не загрожують злидні.

Також портал Знай.uа писав, що астрологи обіцяють нестабільний 2020 рік: як підготуватися до випробувань і подолати їх без втрат.