Неймовірно простий і ефективний метод позбавлення від зайвої ваги вдалось розгадати вченим. Виявляється, схуднути без виснажливих дієт і занять спортом можна при дотриманні певного режиму харчування.

Як пише Cell Metabolism, лише за 12 тижнів реально скинути кілька зайвих кілограмів і зменшити талію на 4,5 см. Для цього необхідно вживати в їжу протягом 10 годин в добу, а решта 14 годин організм повинен відпочивати.

Наприклад, якщо людина поснідала о 8 ранку, то вечеряти слід не пізніше 18-ї години.

Схуднення, Pixabay
Схуднення, Pixabay

За словами дослідників, такий режим харчування також дозволить знизити рівень холестерину в організмі на 11%, артеріального тиску на 4,5% і заодно нормалізує сон.

Популярні новини зараз
Скільки насправді чоловіків можуть мобілізувати: військовий розкрив неочікувану правду Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло
Показати ще

Здорове харчування, icanworkout.me
Здорове харчування, icanworkout.me

Тож відтепер не потрібно мучити себе голодуванням, дієтами, постійними тренуваннями. Звичайно, варто дотримуватись правильного харчування, вести активний спосіб життя і прагнути схуднути. Тоді всеточно вдасться. Адже на носі Новий рік і кожен хоче виглядати у цю ніч бездоганно.

Нагадаємо, археологи розкрили спосіб спілкування фараона з підданими

Як повідомляв Знай. ua, бідну дівчинку накачали алкоголем і наркотиками, щоб "принести в жертву богам".

Також Знай. ua писав, що на дні озера виявили сотні загадкових артефактів.