Антрополог Говард Рід, який володіє докторським ступенем Кембриджа, проводив дослідження архівів Ватикану. В результаті науковець висунув достатньо сміливу гіпотезу щодо походження короля Артура.

Під час роботи з архівами Ватикану він знайшов відділення, яке було закрите — там виявили книги з історії слов'ян. Дослідник знайшов давній рукопис, який розповідає про появу короля Артура на британських островах.

Ватикан, фото: tonkosti.ru
Ватикан, фото: tonkosti.ru

Документи свідчать про те, що король прибув разом зі своєю дружиною наприкінці II століття після підписання угоди з римським імператором Марком. Науковець звернув увагу на гравюри, символіка на яких дуже нагадувала скіфську. Звісно, теорія про те, що король Артур був зв'язаний зі слов'янами чи скіфами дуже смілива і тому потребує додаткових доказів.

Вчені дали пояснення ще одній сучасній загадці. Після польоту в космос у арабського космонавта Хазза Аль-Мансурі збільшилася голова, що здивувало багатьох. Проте згідно зі словами фахівців це є цілком нормальною побічною дією. Вчені пояснили, що у всіх космонавтів відбувається збільшення частин тіла після польоту, внаслідок набряків тканин та органів, які знаходяться вище середини тіла.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Космонавт, фото: NASA
Космонавт, фото: NASA

Всі рідини в організмі втрачають масу, коли людина знаходиться в космосі. Крім цього зменшується вага людини, з'являється відчуття розпирання, змінюється нюх. Дивні відчуття продовжуються і на землі, оскільки всі системи організму відновлюються. Космонавти можуть відчувати запамороки, м'язову слабкість і труднощі у збереженні рівноваги.

Нагадаємо, раніше астрономи виявили неймовірну планету: порушила закони фізики

Як повідомляв портал "Знай.ua", вмираюча зірка "зжерла" гігантську планету, масштаби того, що сталося переплюнуло все: тільки подивіться на це

Також "Знай.ua" писав, що вчені створили електронні нейрони для боротьби зі смертельними хворобами