Сьогодні Папа Римський Франциск у Ватикані провів молитву “Ангел Господній”, у якій присвятив кілька слів Україні, повідомляє Vatikan News.

Зробив це Папа Римський напередодні зустрічі голів України, Росії, Німеччини та Франції, яка має відбутись у Парижі в рамках “нормандського формату”.

Папа молиться і закликає молитися за добрі плоди "Нормандської" зустрічі

Глава Католицької Церкви запевнив, що молиться за плоди миру в справедливості від зустрічі очільників України, Росії, Франції та Німечини в рамках "Нормандського формату", закликаючи вірних приєднатися до цієї молитви.

Geplaatst door Vatican News op Zondag 8 december 2019

“Супроводжую зустріч наполегливою молитвою, бо там потрібен мир... аби ця ініціатива політичного діалогу причинилась до плодів миру в справедливості для цих теренів та їхнього населення”, - сказав Понтифік під час молебену.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Нагадуємо, що на початку грудня з Папою Римським зустрілись народні депутати України від Луганської області Сергій Шахов та Олександр Лукашев.

Як повідомляв Знай.uа, Зеленського попередили про підступність Порошенко, блогер назвав головні помилки: "Смута невдах".

Також Знай.uа писав про те, що новий прикид Порошенко колко висміяли в мережі: "У медсестру пограти хоче".