В українській столиці в неділю, 8 грудня, на Майдані Незалежності проходить акція протесту під гаслом: "Ні капітуляції".

Варто відзначити, що протест проходить напередодні від'їзду в Париж президента України Володимира Зеленського, який, у понеділок, 9 грудня, повинен зустрітися з президентом Російської Федерації Володимиром Путіним. Про це стало відомо завдяки повідомленням журналістів Знай.uа.

Протест на Майдані, Знай.uа
Протест на Майдані, Знай.uа

Протестувальники облаштували на головній площі країни сцену, за інформацією журналістів на акції присутні кілька тисяч людей. Люди тримають українські прапори і скандують різні гасла патріотичного характеру: "Герої не вмирають!" і "Слава Україні!".

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого В Україні готується революція у житловій сфері Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Також, журналістові Знай.uа вдалося взяти невеликий коментар у активіста і співзасновника "АвтоЄвроСила". Українець відповів на запитання щодо "евроблях" та розповів про найближчі плани.

"Швидше за все у вівторок буде акція. Ми ще точно не знаємо. Ми запитували у людей, треба робити акцію чи ні, тому що не приймається рішення, якого всі чекають, затягується. Тому, думаємо, як краще вчинити. Люди просять на вівторок, але ми зараз думаємо: потрібно - не потрібно. Приймаємо рішення. Я думаю, що сьогодні-завтра приймемо".

8.12.19 Готуємось до акції !!!! РАЗОМ СИЛА

Geplaatst door Авто Евро Сила op Zondag 8 december 2019

Нагадуємо, що під час мітингу Порошенко закликав канцлера Німеччини Ангелу Меркель та президента Франції Еммануеля Макрона під час “нормандської зустрічі” не йти на поступки президенту Росії Путіну.

Як повідомляв Знай.uа Зеленського попередили про підступність Порошенко, блогер назвав головні помилки: "Смута невдах".

Також Знай.uа писав, новий прикид Порошенко колко висміяли в мережі: "У медсестру пограти хоче".