Готуючи новорічні подарунки рідним та близьким, варто врахувати, що у рік Білого Металевого Щура не всі подарунки та сувеніри принесуть щастя. Деякі з них можуть навіть стати причиною невдач і негараздів.

Подарунки на Новий 2020 рік слід обирати із врахуванням вподобань покровителя прийдешнього року — Білого металевого щура. Оскільки Щур є господарською твариною, тому дрібничкам він не вельми зрадіє. Також розчарування можуть викликати презенти, підготовлені на швидку руку.

Новорічний подарунок, фото: vnebo.ua
Новорічний подарунок, фото: vnebo.ua

Чого не варто дарувати:

Засоби гігієни. Щур не прихильник частих водних процедур, тому дарування шампунів, дезодорантів і гелів для душу навряд чи викличуть захват. Виняток становить ситуація, коли дарувальник точно знає потреби людини, якій готує подарунок.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати
Показати ще

Живі гризуни. Такий подарунок буде дуже поганим тоном, оскільки не всі готові стати господарями гризунів.

Парфумерна продукція. Покровитель 2020 року дуже чутливий до запахів, тому малоймовірно, що він оцінить такий подарунок.

Коти, фото: Уніан
Коти, фото: Уніан

Фігурки кішок та живі коти. Такий сувенір під особливою забороною у Новому 2020 році. А жива тварина може образити господаря року — Білого щура, оскільки він не в ладах з цими тваринами. У цьому разі удачі годі чекати.

Алкогольна і тютюнова продукція. Щур не сприймає шкідливих звичок, тому точно не зрадіє такому презенту. Разом з алкоголем і тютюном слід викреслити келихи, чарки, трубки. Такі подарунки не принесуть у 2020 році ні добра, ні щастя, ні везіння.

Дорогі непотрібні подарунки. Марнотратство і бажання похвалитися своїм матеріальним становищем не принесе дарувальнику нічого хорошого.

Ароматичні свічки, фото: heco.bi
Ароматичні свічки, фото: heco.bi

Дзеркала та свічки. Якщо дзеркало розіб'ється, нещастя будуть переслідувати як дарувальника, так і того, хто отримав такий подарунок. Свічки ж є символом бід і неприємностей, вони можуть притягнути хронічні захворювання.

Гострі, ріжучі та колючі предмети. Ножі, ножиці, вилки, спиці, гачки, голки не варто дарувати у високосний рік, щоб уникнути біди. такі подарунки можуть розсварити близьких людей.

Носові хустки, перли, шкарпетки. Такі речі принесуть лише неприємності, а також стануть причиною сварок з близькими людьми.

Нагадаємо, неймовірне кохання, шалений успіх та купа грошей: названо знаки Зодіаку, яким казково пощастить в 2020 році

Як повідомляв портал "Знай.ua", астролог попередила українців про великі неприємності в 2020, настають темні часи: "Буде криза"

Також "Знай.ua" писав, що українцям розповіли, яке вбрання найкраще підходить для святкування Нового року, а від якого одягу краще утриматися