Гороскоп на 13 грудня Овен

В цей день ви можете спокійно експлуатувати оточуючих. Якщо хтось не радий вам допомогти, у нього почнуться проблеми, так що багато хто удуть тільки за.

Гороскоп на 13 грудня Телець

Присвятіть цей день не найважливішим справах, які відносяться тільки особисто до вас. І поменше говоріть, навколо вас занадто багато слухачів.

Гороскоп на 13 грудня Близнюки

Якщо вам поставили запитання, абсолютно необов'язково відповідати на нього. Тим більше, коли поруч немає адвоката. Сильніше захищайте свої інтереси.

Гороскоп на 13 грудня Рак

Сьогодні ви зможете побити всі рекорди некерованості і непередбачуваності. Цим можете доставити безліч незручностей оточуючим, але не собі.

Гороскоп на грудень

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Гороскоп на 13 грудня Лев

Постарайтеся сьогодні не дати собі ні найменшого шансу збитися з шляху істинного, бо потім повернутися на нього назад складніше, ніж ви думаєте.

Гороскоп на 13 грудня Діва

Натхнення зазвичай дуже сильно допомагає, але якщо його буде багато, то ви можете застрягти на місці. Не втілюйте всі ідеї відразу, навіть якщо вони просто чудові.

Гороскоп на 13 грудня Терези

В цей день вам буде дуже везти у фінансових аспектах. Але краще не будуйте плани, що далеко йдуть. Така удача буде посміхатися вам лише протягом доби.

Гороскоп на 13 грудня Скорпіон

Скорпіонам доведеться спілкуватися з багатьма людьми. Може це буде гучна вечірка, а може просто робоче зібрання. От тільки вам може не захотітися бути душею товариства.

Гороскоп, фото: Главред
Гороскоп, фото: Главред

Гороскоп на 13 грудня Стрілець

Прийміть гостей у себе або самі підіть до когось в гості. Цей вечір відмінно підійде для світських бесід та інших милих негаласливих розваг.

Гороскоп на 13 грудня Козеріг

Якщо будете грати проти правил, то поразка вам забезпечена. Щоб досягти позитивного результату і не залишитися біля розбитого корита, краще подумайте кілька разів.

Гороскоп на 13 грудня Водолій

Водоліям доведеться в цей день миритися з законами суспільства і моралі, крім того, ще і слідувати їм. Якщо не хочете миритися з таким становищем, то просто проведіть день на самоті.

Гороскоп на 13 грудня Риби

Цей день зірки вирішили зробити таким, щоб ви займалися тільки собою і ні на кого не звертали уваги. Зробіть щось, чого давно хотіли.

Як повідомляв Знай.ua багато людей дуже бояться високосного року. І не дивно, адже існує стільки прикмет з цього приводу. Дізнайтеся, чи 2020 рік буде таким страшним або все це просто забобони.

Також Знай.ua писав, що європейські синоптики надали свій прогноз погоди на цю зиму, в 2019 і в 2020 році. Холодна пора покаже, якою вміє бути: м'якою, зі снігопадами, але також і з морозами.

Нагадаємо, 2020 рік – це рік білого Щура. Вн принесе багато приємних моментів. Але деяким знакам Зодіаку все ж варто перестрахуватися. Чого чекати в 2020 році від металевого Щура розповіли астрологи.