На День Святого Миколая прийнято дарувати подарунки не тільки дітям, але і дорослим. Кожен знак Зодіаку має свої особливості. Саме їх слід враховувати, вибтираючи подарунки. Адже комусь будуть в кайф шкарпетки і труси у новорічному стилі, а когось такий подарунок може навіть образити.

Для Овна

Найкращим подарунком для Овна стануть путівка в теплі країни, гарні парфуми, годинники, електронні гаджети, наприклад, відеокамера.

Для Тільця

Сім'я і друзі в житті Тільця вкрай важливі, найкращим подарунком може бути пляшка колекційного вина, брендова косметика, елемент гардеробу від відомого дизайнера. А краще, вручіть Тельцю гаманець: такий презент він обов'язково оцінить.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Для Близнюків

В якості подарунка близнюки оцінять хорошу книгу, елегантний стільниковий телефон, пір'яну ручку, футляр для візитівок. Зрадіють Близнюки і путівкцы в одну з екзотичних країн, а також сертифікату в салон краси.

Для Раку

Як відомо, Раки сентиментальні і чутливі, їм можна дарувати сервіз, побутову техніку, текстиль, квитки в театр або кіно, причому, обов'язково для всіх членів сім'ї. Відмінним варіантом є спортивне спорядження, настільні ігри. Рак зрадыэ, якщо за попередньою домовленістю, вручите йому пухнастого друга.

Для Лева

Тут доведеться розщедритися, так як Лев цінує ювелірні вироби, вишукані аромати. Представникам цього знаку краще не дарувати практичні подарунки, такі як предмети домашнього вжитку, а, тим більше, шкарпетки або набори для гоління.

Еротичний гороскоп, фото: Freepik
Еротичний гороскоп, фото: Freepik

Для Діви

Діви частіше всього отримують у подарунок побутову техніку і предмети побуту. Вручіть Діві, замість прасувальної дошки, шкіряну сумку, парфуми, дорогу біжутерію або що-небудь з модного одягу. Ось побачите: її очі заблищать від радості.

Для Ваг

Терези дуже люблять сюрпризи. Вони можуть насолоджуватися картинами, світлом оригінального каганця, набором шовкових постільних речей, хорошими духами і навіть милом ручної роботи.

Для Скорпіона

Здивуйте Скорпіона збіркою детективів, годинами, модним одягом, косметикою, тенісною ракеткою, мультимедійної енциклопедією.

Для Стрільця

Подаруйте своєму знайомому Стрільцеві те, що урізноманітнює його життя і зробить спілкування більш комфортним. Зрозуміло, що путівка в кругосвітню подорож коштує досить дорого, але саме вона стала б найкращим подарунком. В якості альтернативи підійде розумна техніка, домашній кінотеатр, планшет, рюкзак, колода гральних карт.

Для Козерога

Часто отримує в подарунок набори для гоління, шкарпетки та інші подібні засоби. Але їм чудово підійдуть дорогі шарфи, краватки, набори сигар, вишуканий алкоголь, красиву білизну, диск класичної музики.

Еротичний гороскоп, фото: Freepik
Еротичний гороскоп, фото: Freepik

Для Водолія

Найкращими подарунками для народжених під цим знаком стануть комп'ютерне програмне забезпечення, кавоварка, мобільний телефон та науково-популярні книги. Жінці-Водолію - пристрої та інструменти для наведення краси, наприклад, лазерний епілятор.

Для Риб

Вручіть Рибам картину, музичний збірник, статуетку. Якщо ваші знайомі Риби займаються рукоділлям або вміють добре малювати, то подаруйте їм набір фарб, графічну комп'ютерну програму. Прекрасно підійде і ручка з блокнотом для записів потаємних думок.

Вибирати і дарувати подарунки набагато приємніше, ніж їх отримувати. Якщо ви хочете порадувати презентом своїх рідних і друзів, беріть до уваги, під яким знаком Зодіаку вони народилися.

Як повідомляв Знай.ua багато людей дуже бояться високосного року. І не дивно, адже існує стільки прикмет з цього приводу. Дізнайтеся, чи 2020 рік буде таким страшним або все це просто забобони.

Також Знай.ua писав, що європейські синоптики надали свій прогноз погоди на цю зиму, в 2019 і в 2020 році. Холодна пора покаже, якою вміє бути: м'якою, зі снігопадами, але також і з морозами.

Нагадаємо, 2020 рік – це рік білого Щура. Вн принесе багато приємних моментів. Але деяким знакам Зодіаку все ж варто перестрахуватися. Чого чекати в 2020 році від металевого Щура розповіли астрологи.