Еротичний гороскоп на 16 грудня Овен

У цей день Овнам слід подбати про те, що ви вже давно обіцяли своїй другій половинці. Зробіть обіцяне й побачите, що кохана людина вас здивує.

Еротичний гороскоп на 16 грудня Телець

Зірки радять 16 грудня зробити перестановку в спальні. Додайте м'якості і романтики, а також змініть постільну білизну. Ваше завдання – це відчути партнера по-новому.

Еротичний гороскоп на 16 грудня Близнюки

Закохані, ТСН
Закохані, ТСН

Близнюкам варто взяти перерву. Астрологи рекомендують провести цей день наодинці, а побачення з другою половинкою перенести на завтра.

Еротичний гороскоп на 16 грудня Рак

В цей день у своїх прагненнях до групових радощів життя Раки здатні подумки дійти до оргії. В цій справі головне не перестаратися і не злякати майбутніх учасників дійства.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Еротичний гороскоп на 16 грудня Лев

Доля приготувала Левам надзвичайно приємний сюрприз після важкого дня. Поспішайте прийти додому й просто насолоджуйтеся побаченим.

Еротичний гороскоп на 16 грудня Діва

16 грудня якимось невідомим чином оточуючі люди опиняться в курсі вашого особистого та навіть частково інтимного життя. А також вважатимуть своїм обов'язком поставити вам купу запитань.

Еротичний гороскоп на 16 грудня Терези

Закохані, Pinterest
Закохані, Pinterest

Сексуальне життя Терезів буде схожим на американські гірки. Зорі пророкують представникам цього знаку Зодіаку неймовірні пригоди у ліжку.

Еротичний гороскоп на 16 грудня Скорпіон

16 грудня Скорпіони будуть дуже чутливими, тому краще не намагатися зайнятися з ними сексом у незвичайних місцях. Ліжко – найкращий варіант цього дня.

Еротичний гороскоп на 16 грудня Стрілець

Будьте впевнені у своїх силах, тільки тоді ви зможете домогтися не тільки самого представника протилежної статі, але і потрібної від нього реакції. Багато чого буде залежати від ваших старань.

Еротичний гороскоп на 16 грудня Козоріг

В цей день ви з партнером будете зворушливо ласкаві, а потім ви почнете задаватися питанням: чому ви з ним себе так поводите. Це швидко вб'є бажання продовжувати близькість.

Закохана пара, Numerology Sign
Закохана пара, Numerology Sign

Еротичний гороскоп на 16 грудня Водолій

В цей день вам здасться, що ваш коханий недостатньо хороший для такого звання. Слухайте серце і тіло, тільки вони дадуть правильну відповідь.

Еротичний гороскоп на 16 грудня Риби

16 грудня Рибам захочеться зробити сексуальний подвиг, що дасться з чималою працею. Швидше за все, любовні ігри в результаті виявляться не дуже тривалими, але дуже яскравими.

Нагадаємо, 2020 рік – це рік білого Щура. Він принесе багато приємних моментів. Але деяким знакам Зодіаку все ж варто перестрахуватися. Чого чекати у 2020 році від металевого Щура розповіли астрологи.

Як повідомляв Знай.ua, як підбити підсумки року та запрограмувати себе на успіх: покрокова інструкція, яку варто знати усім.

Також Знай.ua писав, що Білий Щур вже стукає в двері: головні грошові прикмети на 2020 рік.