З батьківщини "євроблях" прийшли вельми цікаві новини. Так, в одному з аеропортів литовської столиці персонал вирішив відзначитися креативом і зробив оригінальну новорічну ялинку. Для її виготовлення було використано заборонені до перевезення в ручній поклажі речі.

Про це стало відомо завдяки повідомленням місцевих ЗМІ, а також численним публікаціям пасажирів в соціальних мережах.

Так, у Вільнюському аеропорту поставили цікаву різдвяну ялинку, її створено з речей, які забрали у пасажирів під час перевірки. У створенні конструкції було використано запальнички, ножиці, викрутки, леза, ножі, патрони – все, що заборонено перевозити в ручній поклажі на літаках.

Ялинка в аеропорту Вільнюса, Вести
Ялинка в аеропорту Вільнюса, Вести

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію
Показати ще

Ялинка в аеропорту Вільнюса, Вести
Ялинка в аеропорту Вільнюса, Вести

Директор департаменту безпеки Вільнюського аеропорту Відас Кшанас зазначив, що працівники аеропорту, заборонені речі не конфіскують. Пасажири мають право залишити предмети проводжаючим. Однак, якщо хтось подорожує поодинці, то такі речі доведеться залишити на контролі в аеропорту.

Нагадаємо, "Укрзалізниця" підготувала сюрприз до нового року: куди можна планувати подорож.

Як повідомляв Знай.uа Зеленський зробив гучну заяву перед зустріччю з Путіним: "Можемо зупинити війну".

Знай.uа писав, Зеленський прибув у Литву з офіційним візитом: що обговорить слуга народу на батьківщині "євроблях".