Компанія StandardToilet створила дивний концепт унітазу, який викликає незручності. Сидіння зроблено під 13-градусним нахилом, що створює фізичний дискомфорт під час тривалого перебування в сидячій позі. За словами головного дизайнера компанії Махабара Гілла, сидячи на такому унітазі "встати ви захочете досить швидко", передає BBC.

Творець похилого унітазу заявив, що головна мета його творіння в тому, щоб знизити збитки від "туалетної прокрастинації".

Тривалі перерви працівників у вбиральні тільки у Великобританії обходяться індустрії в 4 мільярди фунтів щорічно.

"В офісі туалет часто є єдиним місцем, в якому працівник може відпочити. Не дай бог нам перетворити єдине місце, де співробітник наданий сам собі, на ще одне нагадування про те, що людина завжди повинна працювати", - сказав фахівець Дженніфер Кауфманн-Бюлер.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Деякі засумнівалися в тому, що дивний унітаз - не фейк, так як у Махабара Гілла немає заповненого профілю LinkedIn, а сайт компанії StandardToilet не надто інформативний. Тим не менш реквізити фірми і контакти для замовлення можна знайти на сайті Британської туалетної асоціації.

Нагадаємо, студенти зі Львова взяли "золото" на конкурсі інновацій у Сінгапурі.

Як повідомляв портал Знай.uа, Вінницю визнано найкомфортнішим містом України.

Також портал Знай.uа писав, що Україна посіла 96 місце в світовому рейтингу процвітання.