Досить пристойні умови у вагоні "Укрзалізниці" для українців стали шоком. Відомий блогер Михайло Шнайдер показав те, що приголомшило усіх - ось так по-сибаритськи їздить керівник нашої "Укрзалізниці".

Відповідний допис він розмістив на особистій сторінці у соціальній мережі Facebook. У якості доказу він прикріпив фото розкішного інтер’єру, зробленого у вагоні і підкреслив, що це не палац... Якийсь когнітивний дисонанс викликає такі дві великі різниці, як кажуть в Одесі. Адже пересічні українці у вагонах їздять разом із тарганами, брудом і мокрою білизною, зате керівник по-царськи.

Нет. Это не интерьер дворца, как можно было бы Подумать. Это... персональный вагон руководителя нашей "Укрзалізниці". Просто нет Слов. Они живут не просто в другой реальности, они живут на другой Планете.

Geplaatst door Mihail Shnayder op Zaterdag 14 september 2019

"Нет. Это не интерьер дворца, как можно было бы Подумать. Это... персональный вагон руководителя нашей "Укрзалізниці". Просто нет Слов. Они живут не просто в другой реальности, они живут на другой Планете", - йдеться у повідомленні.

Українці емоційно відреагували на допис Шнайдера та кумедно пожартували у коментарях, що схоже на оперний театр на колесах, дуже по-царськи.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

"Прям Оперный на колёсах))) небось, бельё постельное у него влажным не бывает))) и унитаз с золотой педалькой))))", "По царски, рыба тухнет с головы", "Жирновато для такой страны как наша", "Дорого-багато)))) Боже ,і це ж хтось з таким зустрічається заради його грошей😅 " Люба,а сьогодні ми проїдемося в моєму особистому вагоні з позолоти" на дворі 2019 рік. Україна", - буквально засипали допис Шнайдера українці.

Нагадаємо, ні краплі жалю: у поїзді "Київ-Запоріжжя" провідник і пасажири познущалися над дитиною з інвалідністю.

Як повідомляв Знай.uа Омеляна замість Hyperloop "прокотили" на непрацюючому 4 роки ескалаторі київського вокзалу.

Знай.uа писав, Омелян ніяк не запустить свій Hyperloop, українці знайшли рішення: "Новітня модель, ще і в шапочці".