Топ-10 найбільш атмосферних фільмів:

10. "Зустрінь мене в Сент-Луїсі" (1944 рік). Завдяки цій стрічці світ побачила одна з найкрасивіших різдвяних пісень, а саме Have Yourself a Merry Little Christmas.

Топ різдвяних фільмів

9. "Один вдома: Загублений у Нью-Йорку" (1992 рік). Цьому фільму не потрібно було знімати стільки продовжень, так як перший сиквел вийшов вдалим. І хоча сюжет практично той же, що і в першій частині, на фільм складно скаржитися. Також можна побачити коротку акторську гру президента США Дональда Трампа.

8. "Керол" (2015 рік). У цій стрічці працівниця універмагу закохується в загадкову жінку, старший за неї, перед Різдвом. Цей фільм - саме те, чого не вистачало класики різдвяного кіно.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

7. "Реальна любов" (2003 рік). У цій романтичній комедії стільки всього, за що ми її любимо, що навіть статті про її слабкі місця не здатні зіпсувати загальне враження.

6. "Гремліни" (1984 рік). Для того, щоб не дати Гремлинам влаштувати беззаконня, потрібно дотримуватися лише 3 правил: берегти від світла, не мочити і ні за що не годувати після опівночі. Однак у цьому фільмі всі ці правила порушуються.

Топ різдвяних фільмів

5. "Різдвяна казка Маппетів" (1992 рік). Навряд чи хтось міг би подумати, що одна з кращих інтерпретацій "Різдвяної історії" Чарльза Діккенса буде про ляльок. Але вдало підібраним акторам вдалося відтворити магію.

4. "Сніговик" (1982 рік). Сюжет розгортається навколо маленького хлопчика та сніговика, який оживає, і завершується дивовижними видами засніженій Англії.

3. "Ельф" (2003 рік). Ця історія, в якій один з помічників Санти раптово усвідомлює, що він людина і відправляється в Нью-Йорк на пошуки батька. Ця стрічка дивно нециничная і світла.

2. "Один вдома" (1990 рік). Цей фільм різко змінює сюжет після того, як втілюється в життя мрія кожної дитини. Будинок Кевіна намагаються пограбувати двоє злочинців. Керівництво з найбільш винахідливих і дивно жорстоких методів самооборони.

1. "Це прекрасне життя" (1946 рік). Це дуже емоційно виснажлива історія банківського клерка, який ледве зводить кінці з кінцями і хоче вчинити самогубство, але його рятує ангел і показує, яким би поганим був цей світ без нього. І в той же час це дуже тепла, смішна стрічка, яка витримала випробування часом і стала класикою.

Топ різдвяних фільмів

Нагадаємо, що відбулася найочікуваніша подія цього року для кіноманів і шанувальників космічного світу Джорджа Лукаса - в прокат вийшов фантастичний екшн "Зоряні війни: Скайвокер. Восход".

Як повідомляв портал Знай.ua, всесвітньо відомі актори, яких полюбили сотні мільйонів людей по ролям у чарівної саги "Гаррі Поттер" знову зустрілися разом. Відомо, що зірки зібралися, щоб відзначити Різдво.

Також портал Знай.ua писав, що американська кіноакадемія оприлюднила шорт-лист у перших дев'яти номінаціях на премію "Оскар-2020".