Часто під час новорічних канікул з'являється більше вільного часу, який часто хочеться провести з близькими людьми. У більшості випадків не обійтися без накритого столу і купи різних страв. Дієтолог-нутриціолог Олена Кален на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram поділилася корисними порадами про те, як уникнути переїдання.

Дієтолог поділилася корисними порадами

Так, вона повідомила, чим можна замінити бажання постійно жувати щось смачненьке і не набрати зайві кілограми.

У тому випадку, якщо Ви стали ініціатором зустрічі, то найкраще провести час поза домом і поза столу, сходіть разом куди-небудь. Проведення часу на свіжому повітрі доставити значно більше задоволення. Адже під час активних ігор і заходів виникають різні ситуації, де комусь потрібно допомогти встати або не дати впасти або навчити чогось.

Дієтолог поділилася корисними порадами

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Наголошується, що в подібних ситуаціях відносини один з одним стають значно теплими, ще більш близькими і довірчими, що гарантовано радує і зміцнює сім'ю.

До того ж, якщо вибирати активний відпочинок у новорічні канікули, то цей період стане як раз найбільш сприятливим для зниження ваги, оскільки рухливі ігри на свіжому повітрі також збагачують організм киснем, що поліпшує обмін речовин і сприяє зниженню ваги.

Дієтолог поділилася корисними порадами

У тому випадку, якщо погода буде далеко "нельотна" і всім комфортніше залишитися вдома, то можна зібратися і за веселими іграми та історіями. Можна приготувати напої і закуски на той випадок, якщо хтось зголодніє.

Нагадаємо, що завдяки кетогенній дієті житель США Майк Горман без неймовірної шкоди для здоров'я схуд на 150 кілограмів. Чоловік вживав більше жирної їжі і білка, але мало вуглеводів.

Як повідомляв портал Знай.ua, відомий британський актор Генрі Кавілл, який зіграв головну роль в серіалі "Відьмак", розповів про виснажливої дієти.

Також портал Знай.ua писав, що надмірна вага призводить до збільшення кількості шкідливих викидів в атмосферу.