В даний час проводяться активні дослідження Місяця та Марса, коли-небудь обов'язково зведуться до колонізації цих об'єктів з метою розробки родовищ корисних для землян мінералів. Також людству потрібно створити свої перші поселення в сотнях тисяч кілометрів від Землі. Для того, щоб вижити поза нашої планети, людині треба буде добре попрацювати над своєю генетикою, в результаті чого з'являться нові роботизировано-модифіковані люди.

Колонізація Марса

Колонізація Сонячної системи

Так, для здійснення такого амбітного плану, люди можуть використовувати передові технології зміни самих себе для того, щоб пристосуватися до нової і незвичної середовищі.

Дослідники вважають, що якщо методи, що застосовуються на Землі будуть обмежені певними нормами розсудливості та етики, то марсіанські колоністи будуть відчувати себе в цьому плані набагато вільніше з-за наявності у них переконливого стимулу для виживання в суворих умовах. Також вчені повідомили, що одного разу модифіковані люди будуть здатні перетворитися на повністю неорганічних розумних істот, яким навіть не буде потрібна атмосфера для дихання.

Експерти припускають, що наступна фаза освоєння людиною космосу може призвести до масової міграції, в результаті чого майже безсмертні істоти колонізують галактику. Подібний задум може бути реалізований за допомогою самовідтворюваних машин або інших технологій.

Популярні новини зараз
В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

У будь-якому випадку людство не повинен відступати від задуманого, так як у випадку катастрофи на Землі люди зможуть уникнути загибелі. Однак, як би там не було, Земля назавжди залишиться найбільш підходящою для життя людини планети у Всесвіті.

Колонізація Марса

Нагадаємо, що завдяки дослідженням НАСА та їх інструменту SEIS (сейсмічний експеримент для внутрішньої структури) ми тепер можемо почути, як звучать "землетрусу" на Марсі.

Як повідомляв портал Знай.ua, більше десятка нових фотографій, зроблених за тисячі футів над марсіанської поверхнею, показують, наскільки моторошно Марс схожий на Землю.

Також портал Знай.ua писав, що вчені-астрономи зробили сенсаційну заяву – була відкрита нова планета, яка за розміром трохи більше Землі.