Астрологи склали детальний гороскоп для кожного знаку Зодіаку.

Гороскоп на 30 грудня Овен

Понеділок буде надзвичайно важливим для представників цього знаку Зодіаку. Астрологи стверджують, що у цей день ви будете багато мріяти, а всі мрії обов'язково здійсняться. Приготуйтеся до свята, не забувайте про дрібниці.

Гороскоп на 30 грудня Телець

Гороскоп, фото: Бизнес-медиа
Гороскоп, фото: Бизнес-медиа

Астрологи стверджують, що Тельців чекають події, які будуть пов'язані з дітьми або з домашніми улюбленцями. Якщо ви вирішили завести у новому році тваринку — зробіть це саме у понеділок.

Гороскоп на 30 грудня Близнюки

У понеділок Близнюки можуть роздратуватися через те, що щось піде абсолютно не за планом. Астрологи радять звернути особливу увагу на близьке оточення. Однак під кінець дня усе налагодиться, варто лише докласти зусиль.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Гороскоп на 30 грудня Рак

У понеділок Раків чекатиме успіх, якого доведеться трохи почекати. Дозвольте подіям статися так, як була заплановано й не поспішайте — під кінець дня вас чекає щось надзвичайно особливе. Можливо, станеться доленосна зустріч, де вас оцінять по заслугах.

Гороскоп на 30 грудня Лев

Зима, фото - BuyaCar
Зима, фото - BuyaCar

У понеділок, 30 грудня, зорі віщують Левам похід до близьких друзів в гості. Також у цей день усі покупки будуть вдалими, тому саме час відправитися на шопінг. Однак варто не забути придбати також подарунки близьким на Новий рік. Будьте щедрим й доля нагородить вас за це.

Гороскоп на 30 грудня Діва

У понеділок Дівам варто заглибитися у себе та віднайти внутрішній спокій. Останнім часом навколо вас занадто багато метушні, тому проведіть цей день у тиші та наодинці із самим собою. Також у цей день ви можете отримати нові важливі знання.

Гороскоп на 30 грудня Терези

Терези зможуть розпочати власну справу або змінити роботу на ту, про яку вони довго мріяли. Астрологи рекомендують не чекати початку нового року, а ловити удачу за хвіст. Можливо, вам вдасться розпачу бізнес монетизувавши власне хобі.

Гороскоп на 30 грудня Скорпіон

Цей день обіцяє Скорпіонам приємні несподіванки — може надійти приваблива пропозиція по роботі. Але рішення треба приймати адекватно, оцінюючи свої сили та можливості. Вам також слід уникати необдуманих покупок, які можуть завдати істотної шкоди бюджету.

Гороскоп, фото: EAO Media
Гороскоп, фото: EAO Media

Гороскоп на 30 грудня Стрілець

Стрільцям доведеться проявити свою суворість, жорсткість та вміння наводити незаперечні аргументи. Стануть у пригоді впевненість та відчуття справедливості. У понеділок також можливі ділові зустрічі, однак від вас можуть приховати частину інформації. Астрологи також стверджують, що доведеться робити важливий вибір.

Гороскоп на 30 грудня Козоріг

Понеділок буде надзвичайно легким для Козерогів. Зорі віщують приємні несподіванки. Варто розслабитися насолодитися компанією найближчих людей. Також може здійснитися одне з ваших заповітних бажань.

Гороскоп на 30 грудня Водолій

У понеділок на Водоліїв чекає зустріч з близькими людьми, яка запам'ятається приємними спогадами. Ваша здатність до несподіваних рішень і експериментів послужить оновленню життєвих відчуттів і додасть нову форму відносин з оточуючими людьми.

Гороскоп на 30 грудня Риби

Ймовірно, що сьогодні ваші дії і думки прийдуть в суперечність із загальноприйнятими засадами. Не піддавайтеся впливу ззовні, не розчиняються в інших людях зразок чеховської Душечки. Відстоюйте свій авторитет на роботі і вдома. Проявіть ощадливість, оскільки ваш гаманець значно схудне через незапланованих витрат.

Нагадаємо, Новий рік 2020 подарує казкове щастя, але не всім: кому зі знаків Зодіаку січень підставить підніжку.

Як повідомляв Знай.ua, "Один вдома", "Гремліни" та "Сніговик": оприлюднено список кращих різдвяних кінострічок.

Також Знай.ua писав, що не можна дарувати своїм близьким на Новий рік 2020.