Гороскоп на 8 грудня Овен

Овну в цей день доведеться рахувати свої фінанси, щоб вони не заскулили романси. Спокуса купити що-небудь непотрібне і дороге буде величезна. Але ви тримайтеся, інакше опинитеся на мілині.

Гороскоп на 8 грудня Телець

Зірки рекомендують Тельцю побути в шкурі людини, на яку він незаслужено нападає. Ви, мов півень, кидаєтеся з критикою і образами. Врахуйте, що все в житті повертається бумерангом.

Гороскоп на 8 грудня Близнюки

Близнюки в цей день будуть такими замисленими і сонними, що оточуючі почнуть колоти їх шпильками. Чи живі ви? Насправді, фантомна ейфорія дозволить абстрагуватися від усього зайвого.

Гороскоп на 8 грудня Рак

Відмінний день для Раків, який обожнюють все розкладати по поличках. Не вірте в те, що педантичність – ознака нездорової психіки. Навпаки, чим синхронніше виконаєте завдання і стримаєте емоції, тим краще.

Гороскоп на грудень

Популярні новини зараз
Українцям дали надію: які комунальні тарифи пообіцяли не чіпати На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

Гороскоп на 8 грудня Лев

Леву не можна ставитися до роботи безладно. Недбалість зруйнує все, що ви так довго творили. Але в процесі роботи бережіть очі, особливо, якщо маете намір весь день сидіти за комп'ютером.

Гороскоп на 8 грудня Діва

Сьогодні можна отримати все, або втратити ще більше. Вибирайте, який найкоротший шлях до кар'єрного росту вибрати. Без хитрощів і брехні можна вирватися вперед, тому уникайте спілкування з авантюристами.

Гороскоп на 8 грудня Терези

Приємний шопінг, розваги з друзями і маса інших задоволень візьмуть до уваги Терези. Ну, якщо день видався вихідний, то чому б не відпочити. Головне, в усьому майте міру і зберігайте спокій.

Гороскоп на 8 грудня Скорпіон

Зірки обіцяють енергійний день, коли можна забути про найголовніше і запізнитися на власне весілля. Щоб всього цього не сталося, потрібно розпланувати все по хвилинах. І не звинувачуйте в усьому затори на дорозі, вони тут ні до чого.

Гороскоп, фото: Rosregistr.ru
Гороскоп, фото: Rosregistr.ru

Гороскоп на 8 грудня Стрілець

Стрілець не звик економити, але сьогодні чомусь почне економити навіть на найнеобхіднішому. Близька людина здивується, коли ви відмовте їй в купівлі морозива. Звідки така середньовічна скупість?

Гороскоп на 8 грудня Козеріг

У вирішенні складних питань Козерогові допоможуть друзі. Але дрібні побутові проблеми доведеться взяти на озброєння, від них залежить клімат у сім'ї. Контролюйте не тільки стан гаманця, але і здоров'я.

Гороскоп на 8 грудня Водолій

Водолії різко змінять свою точку зору на серйозні питання. Відбудеться це після унікального випадку, пов'язаного з новими завданнями. Не варто випинати груди колесом, якщо досвіду малувато. Швидко і надовго додадуть настрою яскраві фарби в гардеробі!

Гороскоп на 8 грудня Риби

Рибам доведеться заплисти далеко, щоб опинитися у переможного буйка. Але вам все до снаги, адже загартування є грандіозним. Якщо з кимось посварилися, то терміново помиріться. Це чудовий день для налагодження навіть найбезнадійніших стосунків.

Як повідомляв Знай.ua багато людей дуже бояться високосного року. І не дивно, адже існує стільки прикмет з цього приводу. Дізнайтеся, чи 2020 рік буде таким страшним або все це просто забобони.

Також Знай.ua писав, що європейські синоптики надали свій прогноз погоди на цю зиму, в 2019 і в 2020 році. Холодна пора покаже, якою вміє бути: м'якою, зі снігопадами, але також і з морозами.

Нагадаємо, 2020 рік – це рік білого Щура. Вн принесе багато приємних моментів. Але деяким знакам Зодіаку все ж варто перестрахуватися. Чого чекати в 2020 році від металевого Щура розповіли астрологи.