Астрологи склали гороскоп на тиждень з 30 грудня по 5 січня для усіх знаків Зодіаку. Фахівці стверджують, що усім представникам знаків Зодіаку потрібно повірити у новорічну казку перед особливою ніччю у році.

Овен

Овен
Овен

Овнам варто проявити особливу уважність у понеділок, середу та неділю. Цей тиждень бути важливим та значущим для представників цього знаку Зодіаку. Зорі віщують доленосні події, які можуть змінити життя. Астрологи радять не боятися мріяти та загадувати бажання.

Телець

Телець
Телець

Особливі події у Тельців можуть статися саме у четвер, тому відкладіть усі важливі справи, які планували на цей день. Астрологи стверджують, що ви можете отримати несподівану звістку, яка змінить ваше життя. У вівторок можливі сварки з близькими людьми, але не варто доводити свою позицію. Краще поступіться й збережіть теплі відносини з родиною.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте
Показати ще

Близнюки

Близнюки
Близнюки

Близнюків чекає багато справ, попри свята. Доведеться робити вибір та приймати важливі рішення. Можливо, вам вдасться покращити власне фінансове становище. Ваше потаємне бажання може збутися у середу, варто провести цей день у колі родини. Під кінець тижня ви зможете оцінити, чи правильний зробили вибір.

Рак

Гороскоп, фото: Rosregistr.ru
Гороскоп, фото: Rosregistr.ru

Астрологи стверджують, що сприятливими днями для представників цього знаку Зодіаку буде вівторок та п'ятниця. У ці дні можуть відбутися важливі речі, які вплинуть на увесь 2020 рік. Коло спілкування Раків значно розшириться, тому важливо не боятися й бути впевненим у собі.

Лев

Знак Зодіаку Лев
Знак Зодіаку Лев

Астрологи стверджують, що цей тиждень бути важливим для Левів. Можуть статися доленосні зміни. Особливо сприятливими будуть вівторок, середа та п'ятниця. Зорі радять Левам відпочити та набратися сил. Також варто помиритися з усіма тими, з ким останнім часом бути певні непорозуміння. Під кінець тижня Левів чекає особлива подія, пов'язана з коханою людиною.

Діва

Діва
Діва

Астрологи вважають, що понеділок, п'ятниця та неділя будуть надзвичайно сприятливими для представників цього знаку Зодіаку. Може втілитися у життя давня мрія Дів. Протягом тижня також пройдуть якісь змагання або співбесіди, де вас будуть оцінювати. Зберіться та проявіть свої найкращі якості. Вдасться навести порядок у фінансових справах та документах.

Терези

Терези
Терези

Терези відчують справжню впевненість у собі та майже всесильність. Вам буде здаватися, що ви зможете звернути гори та захоче розпочати нові справи. Однак не виключені фінансові проблеми, які, проте допоможуть вирішити близькі люди. В кінці тижня можливі конфлікти на роботі, тому варто звернути особливу увагу на тих, кому ви давно не подобалися.

Скорпіон

Скорпіон
Скорпіон

Астрологи прогнозують, що для Скорпіонів сприятливим будуть понеділок, вівторок та четвер. Тиждень буде важливим, можуть статися несподіванки, які в кінцевому результаті приведуть до важливих поворотів та змін у вашому життя. Зорі віщують, що для того, щоб отримати бажане, доведеться чимось пожертвувати.

Стрілець

Стрілець
Стрілець

На цьому тижні у Стрільців все буде добре, на роботі Ви з легкістю виконаєте найскладніші завдання, а вдома знайдете підтримку близьких. Зорі віщують, що нарешті настав час наважитися на кардинальні зміни — якщо ви шукали роботу, то отримаєте вигідну пропозицію. Не бійтеся покинути власну зону комфорту. Близькі будуть сприяти тому, щоб у вас все вдалося.

Козоріг

Козеріг
Козеріг

Астрологи віщують спокійний тиждень, який буде наповнений домашнім затишком. Козерогів чекають приємні сюрпризи від рідних. Протягом тижня ви будете відзначати новорічні свята на повну. Зорі віщують багато зустрічей з друзями та родичами, де ви зможете повністю розслабитися.

Водолій

Водолій
Водолій

Повеселіться, розважтеся від душі – ось що рекомендують зірки Водолію. Якщо хочеться відволіктися від насущних проблем, стати оптимістичнішими й зовні яскравішими, то не варто боятися різких змін. Тим більше, що свято триває, а ви сповнені енергії та юнацького запалу. За фінансовими справами слідкуйте уважно, щоб гроші не витекли в невідомому напрямку.

Риби

Риби, гороскоп
Риби, гороскоп

Тиждень спокійного, приємного плавання в океані мрій чекає на Риб. Станьте реалістичнішими, життя тече вперед, а не стоїть на місці. У сімейних людей ситуація з грошима загостриться, тому про магазини й подорожі краще не згадувати. Відпочиньте вдома, в колі близьких родичів, так збережіть комфорт, фінансову стабільність.

Нагадаємо, що Новий рік 2020 подарує казкове щастя, але не всім: кому зі знаків Зодіаку січень підставить підніжку.

Як повідомляв Знай.ua, астрологи склали добірку знаків Зодіаку, представниці яких найчастіше закохують у поганих хлопців.

Також Знай.ua писав, що у новорічну ніч з 31 грудня на 1 січня погода в Україні буде теплою і з мокрим снігом, який може перетекти в дощ. Температура повітря по всій країні прогнозується приблизно 0 градусів за Цельсієм.