У житті кожної жінки повинен настати момент, коли вона закохається у справжнього бунтаря, який змішає її з землею та змусить страждати. Невідомо, чому доля посилає таке випробування кожній, однак деякі жінки ніби самотужки шукають таких партнерів.

Астрологи склали добірку знаків Зодіаку, представниці яких найчастіше закохують у поганих хлопців.

Овен

Не дивно, що жінки-Овни відчувають невимовну тягу до поганих чоловіків – нахабних, цілеспрямованих й нетактовних. У них є певний шарм, а головне – з ними точно не засумуєш. Для спокійного життя Овни оберуть собі іншого претендента на роль чоловіка, а поки вони молоді й вільні, то вся їхня увага спрямована в категорію серцеїдів.

Закохані, unsplash
Закохані, unsplash

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Лев

Представницям цього знаку Зодіаку важко зайти партнера на все життя. З однієї сторони, вони прагнуть спокійного розміреного життя, а з іншої — її так і тягне до нахаб. Левам важко знайти баланс, тому ці жінки схильні до розлучень.

Стрілець

Жінки-Стрільці — королеви драми, які постійно потрапляють у стосунки, де вони постійно плачуть та страждають. Однак вони самі шукають найгіршого чоловіка, якого хочу перевиховати. При цьому, у них мільйон причин, чому вони не можуть покинути коханого, який робить їм боляче.

Жінка плаче \\ фото thequestion
Жінка плаче \\ фото thequestion

Риби

Жінки-Риби переконані: їм потрібен стійкий, не готовий на компроміси чоловік, адже "мужик повинен бути мужиком". Так, і він чудово доповнить її м'який і ніжний образ. Тим більше погані чоловіки надто привабливо виглядають в їх очах – неможливо втриматися. В результаті зазвичай не здатна на перший крок Риба зможе його запросто зробити – з тремтячими колінами й тоненьким голосом вона познайомиться з брутальним чоловіком, який згодом, цілком ймовірно, зіпсує значний проміжок її життя.

Нагадаємо, 2020 рік – це рік білого Щура. Він принесе багато приємних моментів. Але деяким знакам Зодіаку все ж варто перестрахуватися. Чого чекати у 2020 році від металевого Щура розповіли астрологи.

Як повідомляв Знай.ua, "Один вдома", "Гремліни" та "Сніговик": оприлюднено список кращих різдвяних кінострічок.

Також Знай.ua писав, що Венера увійшла у Водолія: чого очікувати від небесної ситуації і як це вплине на інші знаки Зодіаку.