Перед Новим роком не у всіх вистачає часу на вибір і покупку подарунків для друзів і рідних. Особливо, якщо вже 31 грудня. Пропонуємо вам кілька ідей для екстрених подарунків.

Що подарувати татові

Батькові точно сподобається відвідування симфонічного рокконцерта Queen Symphonic в Національному палаці мистецтв "Україна" 10 квітня 2020 в 19:00 (купити квитки). Автором цього проекту стали Брайан Мей і Роджер Тейлор — учасники гурту Queen. Глядачі наживо почують Bohemian Rhapsody, We Are The Champions, I Want it All, Who Wants To Live Forever.

Що подарувати мамі

Для мами відмінним подарунком будуть квитки на The Illusionists — успішне шоу в історії Бродвею, яке б'є рекорди по всьому світу. У Київ маги приїдуть навесні і подарують шанувальникам кілька феєричних виступів у Національному палаці мистецтв Україна з 2 по 5 квітня (купити квитки).

Популярні новини зараз
За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Також мама буде в захваті від концерту Девіда Гаретта. Так, концерт Unlimited Live пройде 1 жовтня 2020 під палаці Спорту (купити квитки).

Що подарувати друзям

Другові чи подрузі можна подарувати сеанс катання на ковзанах на катку ВДНХ (придбати квиток).

Крім цього, друзів можна зводити на концерт #Пролюбов у Stereo Plaza 14 лютого 2020 в 19:00 (придбати квитки). Там виступлять: "Друга Ріка", гурт "Скрябін" і зірка Нацвідбору "Євробачення-2019" Ілля Рєзніков (LETAY).

Що подарувати дітям

Дітей можна порадувати квитками у тематичний парк-фестиваль "Зимова Країна на ВДНХ", який працюватиме до 1 березня 2020 року (купити квитки).

Новий рік - ВДНГ
Новий рік - ВДНГ

На території парку розваг працюють контактний зоопарк Animal Park і тропічна ферма "Планета метеликів". Також там є Резиденція Діда Мороза, Різдвяна Фабрика Мрій і багато іншого.

Нагадаємо, що 31 грудня в Україні оголошено штормове попередження. В останній день 2019 року очікується сильний вітер та ожеледь.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Києві в новорічну ніч поліція працюватиме в посиленому режимі.

Також портал Знай.uа писав, які страви на новорічному столі порадують Білого щура і принесуть добробут у 2020 році.