Овен – карта "Король мечів"

Ваші основні козирі – це дотепність та вміння логічно мислити. Однак "приправляти" все це потрібно особистим чарівністю і справедливістю.

Гадання

Телець – карта "Світ"

Ця карта віщує безсумнівний успіх задуманого, виконання всіх бажань, щасливе завершення ходу подій. У 2020 році Тельці можуть отримати все, про що тільки мріють.

Близнюки – карта "Трійка кубків"

Ця карта для Близнюків вказує на комфортні відносини з людьми, які близькі їм по духу або кровними родичами. У ній укладено святковий настрій, спокійне, впевнене стан, відчуття безпеки.

Рак – карта "Четвірка кубків" (перевернута)

Ця карта обіцяє наявність мотивації для виконання завдань і руху до мети, виникнення нових амбіцій, нові знайомства, прийняття запрошення, натхнення і готовність до дій.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення
Показати ще

Лев – карта "Вісімка жезлів"

Ця карта для Львів проголошує настання періоду активних дій. Ваша творча енергія досягла найвищої точки, і ви в змозі направити її в потрібне русло.

Гадання

Діва – карта "Паж кубків"

У Дів відбудеться зустріч з людиною, яка відіграє важливу роль у його житті. Він допоможе в справах, і зробить це в дружбу.

Терези – карта "Правосуддя"

Ця карта говорить про те, що Терези просто не в змозі відмовитися від спокуси судити. Але давно втратив здатність правильно розуміти цей процес. Терезам не потрібно бути категоричними у своїх судженнях.

Скорпіон – карта "Шістка жезлів"

Ця карта Таро говорить і про те, що ще багато належить зробити. Все, що ви зробили раніше, викликає захоплення і, можливо, заздрість у оточуючих. Все це надає впевненості в собі, але не варто занадто розслаблятися.

Стрілець – карта "Імператор"

У Стрільців у 2020 році буде чітке бачення і розуміння, як все має працювати і як воно буде. У них немає компромісів, вони діють тільки реалістично і прямо. Однак іноді такі сильні якості можуть перетворити в егоїста.

Гадання

Козеріг – карта "Четвірка жезлів"

Ця карта Таро вказує на повне задоволення власним життям для Козерогів, також вона вважається символом гармонії та душевної рівноваги. У розкладі вона означає завершення проблем і примирення.

Водолій – карта "Дев'ятка кубків"

Для Водоліїв ця карта Таро вказує на повне задоволення власним життям, а також вважається символом гармонії та душевної рівноваги. Ця карта означає одужання, позитивний настрій і відчуття впевненості.

Риби – карта "Шістка пентаклей"

Рибам в 2020 році можуть надати допомогу, або ви комусь допоможете. Будьте щедрі і великодушні. Мудро розпоряджайтеся своїми фінансами, частина доходів обов'язково витрачайте на благодійність.

Нагадаємо, що підготували список страв, які допоможуть розвантажити ваш графік і позбавлять від довгих святкових турбот.

Як повідомляв портал Знай.ua, поки ми завершуємо останні приготування до свята, в деяких країнах вже встигли зустріти 2020 рік.

Також портал Знай.ua писав, що астрологи стверджують, що стихія металу сприятиме енергійним, цілеспрямованим та амбітним людям, вони легко зможуть реалізуватися.