Якщо вулиці пустують або, навпаки, заповнені натовпом людей з подарунками, це може свідчити лише про одне – сьогодні Новий рік, а до свят залишилися лічені дні. А також це означає, що свій список фільмів, які обов'язково будуть з позначкою must see, треба поповнити стрічками, які сподобаються всій сім'ї.

Новий рік та Різдво – це свята, які щороку трапляються з кожним із нас, але, втім, кожного разу вони приносять багато радості, усмішок, обіймів і затишних домашніх вечорів.

Це відмінний час для родинних посиденьок та подарунків, для гостей та смачних святкових обідів, а також для чарівної атмосфери ввечері за сімейним фільмом. Новий рік і Різдво ніби створені для того, щоб за переглядом затишного фільму зібрати всю сім'ю і на повну відчути справжню цінність цього домашнього свята.

Ми підготували для вас добірку 10 новорічних фільмів, які сподобаються всій родині, тим паче, якщо у вас є діти. Тож, вмощуйтеся зручніше і приготуйтеся до перегляду вибухових різдвяних стрічок.

10 новорічних фільмів для дітей та всієї сім’ї

1. "Лускунчик і чотири королівства" (The Nutcracker and the Four Realms) (2018)

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

2. "Санта і компанія" (фр. Santa et Cie) (2017)

3. "У переддень Різдва" (One Christmas Eve) (2014)

4. "Подарунок на Різдво 2" (Jingle All the Way 2) (2014)

5. "Мій друг Дід Мороз" (Le père Noël) (2014)

6. "Три гавкотера" (The Three Dogateers) (2014)

7. "Помічниця на свята" (Help For The Holidays) (2012)

8. "Подорож до Різдвяної зірки" (норв. – Reisen til julestjernen) (2012)

9. "Людина-ельф" (Elf-Man) (2012)

10. "Різдвяна пригода Бетховена" (Beethoven's Christmas Adventure) (2011)

Нагадаємо, Новий рік 2020 подарує казкове щастя, але не всім: кому зі знаків Зодіаку січень підставить підніжку.

Як повідомляв Знай.ua, "Один вдома", "Гремліни" та "Сніговик": оприлюднено список кращих різдвяних кінострічок.

Також Знай.ua писав, що Львів перетворився на смітник після Нового року: огидні наслідки бурхливої вечірки показали всій Україні.