Усі знаки Зоодіаку у січні потраплять під вплив енергетики войовничого Марса і це призведе до багатьох до правильного і переможного шляху.

Для деяких зміни почнуться просто з перших днів Нового року. Про це розповіла астролог Анжела Перл. Енергетика войовничого Марса деяким знакам зодіаку покаже правильний і переможний шлях.

Овен

Зірки обіцяють Овнам подорож та цікаві знайомства. Перший місяць 2020 року може стати дуже сприятливим для переїзду, причому не тільки в інше місто, але й за кордон. Місяць буде насичений зростанням і розвитком, вірогідні зміни в діловій сфері.

Гороскоп, фото: фото: cosmo.com.ua
Гороскоп, фото: фото: cosmo.com.ua

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Діви

У представників цього знака намічається активний старт, який дозволить досягти успіху в багатьох сферах життя. Позитивний настрій та бажання досягти поставлених цілей допоможуть впоратися з проблемами. Астролог радить не пручатися і не конфліктувати.

Терези

Січень стане місяцем виконання бажання і буде дуже багатий на різні події. З перших чисел місяця варто подолати страхи. Це сприятиме не лише поліпшенню особистого життя, але й дозволить набути навички, які приведуть до успіху.

Козеріг

З перших днів січня Козерогам слід зловити хвилю і грамотно розподілити свої сили і знайти способи вирішення завдань. Астролог рекомендує почати рік не з підкорення всіх вершин відразу, а з поступового сходження.

Як повідомляв Знай.ua багато люди дуже бояться високосного року. І не дивно, адже існує стільки прийме з цього приводу. Дізнайтеся, 2020 рік буде таким страшним чи все це просто забобони.

Також Знай.ua писав, що європейські синоптики надали свій прогноз погоди на цю зиму, в 2019 і в 2020 році. Холодна пора покаже, який вміє бути: м'якою, зі снігопадами, але також і з морозами.

Нагадаємо, 2020 рік – це рік білого Пацюка. Вн принесе багато приємних моментів. Але деяким знакам Зодіаку все ж варто перестрахуватися. Чого чекати в 2020 році від металевого Щури розповіли астрологи.