Абсолютно у кожної людини, кожної особистості, є свій янгол-охоронець, який супроводжує її протягом усього життя. Така сила може дозволити вирішити серйозні неприємності і різні біди. Однак, на жаль, сили янголыв не можуть діяти вічно, вони вимагають постійного зміцнення.

Езотерики стверджують, що саме в Різдво вдасться залучити "охоронця" на свою сторону і забезпечити себе удачею на весь рік. Про це пишуть українські ЗМІ.

Янгол-охоронець, Art-Talk
Янгол-охоронець, Art-Talk

Для того, щоб янгол став незмінним супутником 2020 року необхідна невелика "чистка". А для цього знадобиться в період з 6 по 17 січня стежити за своїми вчинками. Не варто говорити і робити неприємні речі, особливо щодо близьких людей. Особливо важливо звернути увагу на такі почуття як заздрість, ненависть, лестощі і жадібність. Якщо вдасться уникнути цих емоцій, то можна очікувати різдвяного "охоронця" у себе вдома.

Щоб залучити янгола можна використовувати червону нитку. Цей символ езотерики використовують, для того щоб привернути позитивну енергетику. Такий аксесуар допоможе не тільки налагодити контакт з охоронцем, але й залучити успіх в особистих справах, зміцнити здоров'я або кохання.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадаємо, рік Білого Пацюка 2020: топ знаків Зодіаку, які ризикують втратити всі.

Як повідомляв Знай.uа а ми вас попереджали: найнеймовірніші прогнози, які не збулися до 2020.

Знай.uа писав, церковні війни, глобальний потоп і загибель усього живого: що передбачила Ванга українцям в 2020 році.