Старіє не тільки наша шкіра, але також і волосся. Даний факт повністю підтверджено експертами. Саме тому жінкам за 50 підходять далеко не всі зачіски. Ці стрижки варто забути раз і назавжди для того, щоб не виглядати недоглянутою старенькою. Про це повідомляє "Рамблер".

Жінка за 50

Класичний зріз

Класична стрижка, до якої вдаються 50% жінок старше 50 років не тільки немодна. Вона сильно виділяє вилиці, що візуально додає 7-8 років.

Рекомендується відмовитися від зачіски трохи коротше середнього", що обрамляє обличчя, в користь безладного пікс.

Зачіски в формі шолома

Така зачіска візуально додає пані мінімум 5 років. Тим, хто звик до таким стрижок, слід звернути увагу на сучасні віяння моди, спробувавши каре або пікс. Ці зачіски мають більш витончені силуети, невагому структуру і якусь невловиму м'якість волосся.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Занадто довге волосся

Після 50 років від них краще відмовитися, щоб не перетворитися в "стареньку". Довгі локони візуально старять обличчя і обтяжують весь зовнішній вигляд.

Рекомендується подумати про те, що ви не тільки станете виглядати молодше з короткою стрижкою, але і будете витрачати на догляд за шевелюрою менше часу.

Жінка за 50

Занадто темний колір волосся

Це велика помилка тих, хто далекий від світу перукарського мистецтва. По-перше, чорний колір робить і без того немолоде обличчя неживим, по-друге, всі наявні зморшки і вікові недоліки стають значно яскравіше, в-третіх сивина на такий шевелюрі проступає набагато швидше.

Слід звернути увагу на модне фарбування однотонного світлого або каштанового кольору з легкими мелированными пасмами на тон нижче основного.

Рідка, коротенька чубчик

Такі чубчика сильно псують зовнішній вигляд. Більше того, вони підкреслюють всі вікові зміни шкіри.

Стилісти радять жінкам за 50 відмовитися від рідкісних, коротких чілок в користь довгих і щільних. Вони зроблять вигляд більш стильним і елегантним. Щільна і довга чолка мінус 5-10 років в вигляді будь-якої жінки.

Нагадаємо, що шугарінг – це один із способів видалення небажаного волосся на тілі, шляхом застосування густий цукрової пасти.

Як повідомляв портал Знай.ua, модні зачіски вимагають постійного фарбування волосся. Фарбують волосся майже всі жінки, особливо після тридцяти років.

Також портал Знай.ua писав, що перші прояви шизофренії, частіше всього виникають в молодому віці: за статистикою перша хвиля захворювання відбувається в 20-28 років.