Астрологи склали прогноз для всіх знаків Зодіаку на 12 січня. Загалом у цей день фахівці не рекомендують будь-які починання, важливі ділові операції, відповідальні платежі та покупки. А також слід утриматися від нових кроків у любовних справах. 12 січня буде відчутно брак комфорту та труднощі у відносинах. Астрологи радять більше займатися спортом або активними дослідженнями, здійснити подорож, гратись з дітьми.

Овен

День 12 січня слід використати для відпочинку. Обставини або власний настрій додадуть енергії, тому можна сміливо вибирати активний спосіб життя. Доречним буде спорт, енерговитратна творчість, рухливі ігри. У любовній сфері треба буде докласти більше креативу, а від ініціатив краще утриматися.

Гороскоп, фото: Капри
Гороскоп, фото: Капри

Телець

Популярні новини зараз
Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

Завтра представникам знаку краще економити сили. А в рамках активних занять важливо відчувати свою межу можливостей. Термінові справи слід поставити на паузу до понеділка. Астрологи рекомендують переглянути свої смаки та плани, підсумки недавніх експериментів.

Близнюки

Близнюкам зірки радять викинути з голови негатив та залишити за бортом всі турботи, за винятком обов'язкових і неминучих справ. У любовних справах знадобиться новий маневр, оскільки ситуація стане не зовсім зрозумілою. Очікується завершення неприємного періоду у житті та відчуття свободи.

Рак

Ракам варто знайти заняття, що дозволяє їм використати з користю творчі здібності. Водночас представники знаку отримають хороший шанс відволіктися, піти з-під чужого впливу, контролю або гіперопіки. Завтра можна зайнятися розкриттям талантів дітей та почати мислити креативно заодно із ними. Слід очікувати можливих непередбачуваних покупок.

Гороскоп, фото: Униан
Гороскоп, фото: Униан

Лев

Завтра зірки радять Левам опиратися на свої звички і настрій. Про фізичну енергію турбуватися не варто, оскільки її мінімальний запас вам забезпечений. У цей день існує ризик спізнитися з ініціативою у любовних справах. Якщо буде достатньо енергії — це хороший день зайнятися спортом.

Діва

Завтра Дівам не варто планувати нічого важливого. У цей день їм не вдасть ні контролювати жодних важливих справ, ні провести потрібну важливу розмову. Зірки радять зробити паузу у реалізації планів, стратегічних міркуваннях і підлаштуватися під ситуацію. 12 січня краще повеселитися, пограти, розім'ятися фізично, в тому числі, разом з дітьми.

Терези

Терези будуть позбавлені від найбільш нудних, утомливих та неприємних обов'язків. День буде сприятливим для хобі, проведення часу з дітьми або друзями, а також для фізичних навантажень, ігор, спортивних та культурних заходів.

Гороскоп, фото: esotericblog
Гороскоп, фото: esotericblog

Скорпіон

День буде вдалим для творчості та ігор. Скорпіони можуть стати помітнішими, продемонструвати свої артистичні здібності або інший талант. 12 січня важливо вибрати відповідні для себе види розваг, а також публіку і способи самопрезентації. В іншому випадку неминучі роздратування і поганий настрій.

Стрілець

Стрільці до пізньої ночі зберігатимуть енергію і кураж, але можуть залишитися незадоволеними підсумком своїх зусиль. Однак, їм не варто ображатися на долю, якщо вона обмежить їхній фарт. Везіння слід чекати у сфері подорожей, спорту, техніки, бізнесу, наукових досліджень. Вислизнути удача може у коханні або в художній творчості.

Козеріг

Козерогам небезпечно орієнтуватися на інших людей в оцінці навантажень, краще підбирати завдання і темпи під свої можливості. Чим вищим буде азарт у цей день, тим більшим буде ризик підійти до критичної межі. Результатом перенапруження може стати перевтома, нервовий зрив або загострення хронічного захворювання.

Гороскоп, фото: Диалог.UA
Гороскоп, фото: Диалог.UA

Водолій

Водоліям не варто підживлювати внутрішній комплекс неповноцінності. Зараз ви можете бути не в кращій формі та програвати тим, хто не має проблем, подібних вашим. У житті стане менше любові, краси або комфорту, проте на зміну йде щось інше, більш потрібне вам в даний момент.

Риби

Зірки кличуть Риб до активної творчості. Однак насичений день може спровокувати втому через заняття з дітьми та вихованцями, роботу зі складним матеріалом або інструментом, яскраве світло і шум. Астрологи радять утриматися від приймання нових ліків, від покупок і незнайомих косметичних процедур.

Нагадаємо, затемнення Місяця у січні 2020: як отримати користь від магічного дня

Як повідомляв портал "Знай.ua", небесні феномени у наступному році: яку космічну магію ми побачимо в рік Білого Щура

Також "Знай.ua" писав, що так потонув Титанік: Землю накриє "вічна ніч" у 2020 році, астрологи б'ють на сполох