В мережі інтернет з’являється все більше мемів, “фотожаб” та іншої народної творчості на тему великої зарплатні, яку отримує голова Укрпошти Ігор Смілянський, повідомляє портал U-News.

Джерело: http://u-news.com.ua

Зокрема, автори мемів та “фотожаб” порівнюють зарплатню Смілянського, яка у 2020 році вдвічі перевищуватиме зарплатню президента США Дональда Трампа. На одній з картинок Меланія Трамп розмірковує про те, що краще б вийшла заміж за директора Укрпошти, на іншій - вже сам господар Овального кабінету думає: “Навіщо мені це усе, Іран цей... Корея...Путін... Краще б начальником Укрпошти пішов”.

Джерело: http://u-news.com.ua

Ще одна “фотожаба” зображує Трампа разом з президентом Володимиром Зеленським. На ній президент США пропонує українському колезі взяти його на роботу начальником Укрпошти.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадуємо, що днями в києві з машини Укрпошти просто під час руху висипались листи.

Як повідомляв Знай. ua, глава "Укрпошти" Смілянський отримує місячну зарплату 400 вчителів.

Також Знай. ua писав про те, що Подоляк порівняв життя чиновників і простих українців.