Еротичний гороскоп на 21 січня Овен

Ваш настрій і сексуальний настрій буде сильно залежати від квітів. Можете прикрасити ними будинок, можете провести пелюстками по тілу коханого або випросити букет.

Еротичний гороскоп на 21 січня Телець

Якщо ваш коханий в поганому емоційному стані, то просто притисніться до нього всім тілом. А якщо ще і розраховуєте на секс, то не надягайте одяг.

Еротичний гороскоп на 21 січня Близнюки

Довгому й пристрасному сексу буде передувати звичайна чашка кави. Беріть міцніше, так як вам знадобляться сили для цієї ночі.

Еротичний гороскоп на 21 січня Рак

Ви ніяк не можете вирішити, які пози вам подобаються, та й який партнер взагалі підійде. Навіть якщо зможете вибрати, то не зможете бути впевнені, що вибір правильний.

Гороскоп на 2020 рік

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Еротичний гороскоп на 21 січня Лев

Весь день вам буде занадто складно розслабитися. Так що перед любовними іграми попросіть про масаж або гарячу ванну з ароматичними маслами.

Еротичний гороскоп на 21 січня Діва

У Дів може з'явитися дуже сильний прилив сил. Потрібно терміново кудись його використовувати. А здивувати партнера сексуальною енергією у вас точно вийде.

Еротичний гороскоп на 21 січня Терези

Треба бути більш щирими, тому якщо вам щось не подобається – зізнайтеся партнеру. Але якщо ж все просто відмінно, то не забудьте його похвалити.

Еротичний гороскоп на 21 січня Скорпіон

Ви захочете будь-яким способом отримати більше пікантних відчуттів. І для цього можете використовувати не найкращі способи, партнер може бути сильно проти.

Еротичний гороскоп, фото: Freepik
Еротичний гороскоп, фото: Freepik

Еротичний гороскоп на 21 січня Стрілець

Стрільцям буде складно отримати задоволення, так як на це потрібно буде витратити більше сил, а ви сьогодні більше звичайного ліниві.

Еротичний гороскоп на 21 січня Козеріг

Найбільше вам сподобаються люди, які зовсім не схожі нас вас. Вибираючи партнера, не починайте скаженіти, що він робить все не так, як вам подобається.

Еротичний гороскоп на 21 січня Водолій

Зірки радять вам менше зациклюватися на собі. Тільки тоді ви зможете правильно прийняти чужі проблеми і вирішити їх за допомогою любовних пестощів.

Еротичний гороскоп на 21 січня Риби

Ви помітите, що не тільки жінки люблять вухами, але і чоловікам таке іноді подобається, особливо якщо говорити щось приємне, сексуальне або просто хвалити під час любовних ігор.

Як повідомляв Знай.uа НБУ ввів нові правила, які потрібно знати, перш ніж взяти кредит.

Також Знай.uа писав, останнім часом багато українці залишилися без роботи.

Нагадаємо, шкільна реформа вже почалася, українців приголомшили новими правилами.