Гороскоп на 23 січня Овен

Вам варто прислухатися до свого організму і дати йому те, що йому так сильно потрібно. В іншому випадку, ви можете просто в один момент зламатися.

Гороскоп на 23 січня Телець

Всі незавершені справи потрібно закінчити саме в цей день і не відкладати. Вистачить розтягувати задоволення, досягайте поставлених цілей.

Гороскоп на 23 січня Близнюки

Цей день буде дуже вдалим, якщо ви правильно підберете момент. Будь-які думки про можливу невдачу потрібно гнати від себе подалі.

Гороскоп на 23 січня Рак

Приділіть більше часу фізичній праці, а про розумову на час забудьте. Іноді і від неї потрібно відпочивати, але не зовсім же байдикувати.

Гороскоп на 2020 рік

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Гороскоп на 23 січня Лев

У Левів з'явиться можливість вирішувати, що робити з тим чи іншим реченням. І вам підкоряться, але вибір має бути обдуманим.

Гороскоп на 23 січня Діва

Доля підкине вам безліч неприємностей, хоча і дрібних. Ці перешкоди треба буде долати, і на це ви витратите чимало сил.

Гороскоп на 23 січня Терези

Вам всюди будуть раді, але це ще не означає, що всюди ви повинні бути душею компанії і взагалі приходити туди. Та й підтримки у вас все одно не буде.

Гороскоп на 23 січня Скорпіон

Скорпіони зможуть обдурити будь-кого, але і самими ними рухають сліпі емоції. Проведіть день з тими, на кому не потрібно буде використовувати свої нові здібності.

Гороскоп, фото: from-ua
Гороскоп, фото: from-ua

Гороскоп на 23 січня Стрілець

Ваші слова більше не потрібні, ви і так багато наговорили, а тепер прийшов час зайнятися справами. Інакше вас будуть вважати базікою.

Гороскоп на 23 січня Козеріг

В цей день вас будуть так сильно переповнювати почуття, що ви не зможете підібрати слова. Сьогодні можете і не стримувати їх, так як вас все одно зрозуміють.

Гороскоп на 23 січня Водолій

Ви можете стати справжнім спокусником і не обов'язково в романтичному плані. Ви як змій Едему, зможете домогтися свого будь-яким способом.

Гороскоп на 23 січня Риби

У вас будуть незвичайні почуття, різні, але ви не зможете вибрати якусь одну. Так і можна розірватися між почуттям обов'язку і бажанням відпочити.

.

Як повідомляв Знай.uа на народний синоптик налякала українців прогнозом.

Також Знай.uа писав, українка вирішила продати свою честь, сума не дуже велика.

Нагадаємо, від свинячого грипу є лікування, особливо якщо правильно розпізнати його симтоми.