В цей день гарні всі починання. Найкраще робити те, що ви собі намітили напередодні. На початку дня побудуйте плани, це зможе підвищити ваші амбіції. А після обіду вже приступайте до справ. Проте в цей день ще і підвищена агресивність, тому краще менше спілкуватися з іншими людьми, щоб їх енергетика не порушила ваші плани. Після обіду зросте працездатність, і ви будете набагато краще сприймати інформацію.

Енергія дуже сильно зростає і може загострити емоції. Так що постарайтеся контролювати себе, щоб не почати конфлікт і не сильно бурхливо зреагувати на звичайні речі. А ось для будь-яких грошових питань день неймовірно вдалий, хоча теж краще займатися ними у другій половині дня. Проявіть щедрість: подайте милостиню, допоможіть ближньому, купіть другу кави або позичте грошей. Вам повернуть ваші фінанси сповна. Не ходіть в перукарню і уникайте судів.

Місячний календар на січень

Краще всього повністю витратити день на себе, так як відносини з людьми може зіпсувати зайва емоційність. Тому займіться своїм здоров'ям і очистіть організм. Так як може підвищитися апетит, то треба уважніше дивитися, що ви їсте, а ще краще – підібрати дієту на весь місяць. Якщо ж ви захворіли, то скоро одужаєте. Тілу теж потрібна ваша увага: займіться своєю шкірою, наберіться сил під час сну, а ще трохи займіться спортом. Басейн буде як ніколи до речі.

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Місячний календар, фото: astromega.ru
Місячний календар, фото: astromega.ru

У цій фазі Місяця краще не виходити заміж, тому відмовтеся від весілля сьогодні і перенесіть його на інший день. Постарайтеся зарядитися енергією так сильно, як тільки зможете. А якщо ще й зможете підсилити свою амбітність, то зможете провести весь місяць дуже продуктивно. Тримайте при собі свою злобу і направте її на щось більш конструктивне. А сни можете не запам'ятовувати навіть, вони абсолютно порожні і не збудуться.

Як повідомляв Знай.uа, щоб мати можливість подорожувати, українцям більше не знадобиться паспорт.

Також Знай.uа писав, лікарі будуть отримувати на 50 грн. більше мінімалки.

Нагадаємо, коронавирус вже добрався до України.