Еротичний гороскоп на 25 січня Овен

Сьогодні вам потрібно бути самостійними. Але не в інтимному плані, а в плані підготовки до цього процесу. Створіть всі необхідні умови та починайте діяти.

Еротичний гороскоп на 25 січня Телець

Можливо ви будете дратівливі. Спробуйте не переходити за червоні лінії, тримайте себе в руках. Лише ваш партнер сьогодні може бути одним із небагатьох джерел позитивних емоцій для вас.

Еротичний гороскоп на 25 січня Близнюки

Зірвіть маску байдужості з вашого обличчя, ваш партнер відчуває скільки пристрасті та емоцій ховається за нею. Поділіться нею і вам гарантується незабутньо проведений час.

Еротичний гороскоп на 25 січня Рак

У цей день вам дуже захочеться знати, як будуть далі розвиватися ваші інтимні відносини з вашим партнером. Але чи варто заглиблюватися в філософію настільки глибоко?

Еротичний гороскоп на 25 січня Лев

Зорі кажуть, що на вас чекатиме підвищена сексуальна увага від представника протилежної статі. Нічого дивного, але будьте обачні, вам ж не потрібні неприємності?

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Еротичний гороскоп на 25 січня Діва

У цей день вам буде досить-таки сумно, на стільки, що вам не допоможуть і любовні ігри. Вам захочеться звичайної ніжності та романтики. Будьте собою.

Еротичний гороскоп на 25 січня Терези

Зірки кажуть, що сьогодні вдалий день для зайняття домінантної позиції. Ви маєте бути зверху! Це дійсно зробить ваші емоції і емоції партнера незабутніми і щирими.

Еротичний гороскоп на 25 січня Скорпіон

Щоб ваш секс не став нудним, запропонуйте партнеру спробувати нові пози. Або влаштуйте з ним еротичний ярмарок і запропонуйте виконати всі його побажання, звичайно в обмін на ваші.

Еротичний гороскоп на 25 січня Стрілець

Сьогодні вам захочеться екстриму. Вам будуть необхідні нові емоції і нові місця. Це не обов'язково кінотеатер чи інше публічне місце. Достатньо просто переміститися на кухню, або в душ.

Еротичний гороскоп на 25 січня Козоріг

Делікатність, терпимість, ніжність - це те, що сьогодні вам так необхідно. Постарайтеся пояснити це своєму партнеру. Можливо, вам навіть доведеться проявити сьогодні ініціативність, будьте готовими.

Еротичний гороскоп на 25 січня Водолій

Сьогодні вашою ерогенною зоною стане... язик! Використовуйте його сьогодні на максимум, і не лише при поцілунках.

Еротичний гороскоп на 25 січня Риби

Сьогодні варто привнести деяку інтригу у ваші інтимні відносини. Натякніть своєму коханому на таємний сюрприз ввечері і намагайтеся всіма силами підтримувати в ньому зацікавленість, нехай ви ще й не вирішили напевно, чим би його здивувати.

Нагадуємо, астрологи назвали знаки Зодіаку, яких у лютому чекає виконання бажань та неймовірний успіх.

Як повідомляв портал Знай.uа, астрологи заявляють, що у кожного знака з палітри Зодіаку є своє персональне і унікальне слово, яке слідує за людиною протягом усього її життя.

Також портал Знай.uа писав, що спеціально для наших читачів ми зібрали найцікавіші звичаї і традиції