На днях у мережі оприлюднили список жіночих імен, які точно будуть не дуже вдалими домогосподарками, адже їх доля зовсім інша.

Раїса

Владна жінка, яка не терпить заперечень і непослуху. Жінки з таким ім'ям суворі керівники, фахівці чоловічих професій і співробітниці силових структур. Сім'я для Раїс вторинна, головне - робота.

Лариса

Емоційна і неврівноважена. Часто буває незадоволена життям і ображена на весь світ. Може часто впадати у депресії, тривожність і сльозливість, які помітно ускладнюють життя її родини.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Алла

Завжди самолюбні і напориста, що допомагає їй досягати успіху. Вона надмірно вимоглива і строга і вважає себе подарунком долі для будь-якого чоловіка. Щоправда, домогосподарка вона не дуже хороша.

дівчина
дівчина

Інна

Володіє безглуздим, буйним і складним характером, а також страшно ревнива. Зазвичай перетворює сімейне життя в детективне розслідування з необґрунтованими підозрами та різноманітними сварками.

Тамара

Навіть якщо у неї немає неабияких здібностей, вона поводить себе, як коронована особа. Дивлячись на всіх зверхньо, ​​вона вимагає захоплення і поклоніння і розриває усіляке спілкування із чоловіками за найменшу провину.

Ельвіра

Пристрасть до блиску та легкого життя штовхають жінок з таким ім'ям на легковажні вчинки і випадкові зв'язки. Бажання купатися в розкоші і користуватися чужими благами змушує її вступати в стосунки з статусними, але нелюбимими чоловіками.

Кіра

Сувора ділова кар'єристка, яка не переймається сім'єю. Знижений емоційний фон і душевна черствість перетворюють її в безкомпромісну громадську діячку і сувору начальницю, але ніяк не приблизну домогосподарку.

Нагадуємо, у багатьох людей можуть загостритися інтимні проблеми і послабиться імунітет.

Як повідомляв портал Знай.uа, астрологи стверджують, що причиною нещасливого кохання може стати несумісність пари за знаками Зодіаку.

Також портал Знай.uа писав, що один з найкращих екстрасенсів повідомив, що може статися з Україною в 2020 році.