Дослідження Sensor Tower, яке було візуалізовано Visual Capitalist, показало двадцятку найбільш популярних і часто завантажуваних додатків 2019 року. Так, серед лідерів WhatsApp, який завантажили майже 900 мільйонів разів, а друге місце зайняла соцмережа TikTok, яка була заснована лише у 2017 і вже стала вірусною. Замикає топ-3 Facebook Messenger.

Інфографіка, Visual Capitalist
Інфографіка, Visual Capitalist

Дослідники відзначають, що додаток TikTok став сенсацією з самого початку, вже у 2018-му році він обігнав за кількістю завантажень Instagram, порушивши домінування Facebook у сфері соцмереж по всьому світу. Також відомо, що вже у 2019 році капіталізація TikTok склала $117 млн, що в 5 разів більше, ніж за 2018 рік. Варто зазначити, що хоч Facebook Messenger і поступився другим місцем китайському TikTok, в рейтингу топ-20 дітище Цукерберга займає 4 позиції. А ось останнє місце в рейтингу зайняв додаток соцмережі Twitter.

Інфографіка, Visual Capitalist
Інфографіка, Visual Capitalist

Нагадаємо, у Зеленського запустили тестування мобільного додатку "Дія".

Популярні новини зараз
Упустив Дантес і впіймав Кацурін: найвідвертіші і не зовсім чесні фото Наді Дорофєєвої Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що стартував другий етап пробного перепису населення.

Також портал "Знай.ua" писав, що отримати водійські права тепер можна онлайн.