У разі відкритого військового протистояння Росії та США, РФ можуть повністю знищити в перші три години. Про це розповіли китайські експерти для China.com.

Вони вважають, що Росія зараз відновлює свої ресурси в ракетних, підводних і повітряно-космічних військах, однак мало займається розробкою нового озброєння. Саме з цим експерти пов'язують ризик того, що у разі прямого військового зіткнення, США виграє за лічені години.

РФ, на думку експертів, може врятуватися в тому випадку, якщо посилить системи протиракетної оборони і займеться розвитком нових моделей стратегічних бомбардувальників.

Раніше повідомлялося, що в мережі гуляє якесь "пророцтво", яке свідчить, що китайський коронавірус може стати новою пандемією чуми XXI століття.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

"- 1720 остання пандемія чуми

- 1820 пандемія холери

- 1920 іспанка

- 2020 (ви знаходитесь тут)"

Нагадаємо, екстрасенс передбачив майбутнє України на Рік Білого пацюка.

Як повідомляв Знай. ua, розшифровані страшні пророцтва про чуму XXI століття.

Також Знай. ua писав, що 2020 рік може стати для людства моторошним.