Цей день вважається одним із самих неприємних у циклі, буде багато обманів, ілюзій і зваб. Хтось навіть може отруїтися. Багато людей почнуть ні з того, ні з сього хвилюватися, боятися, до них прийдуть похмурі думки. У інших же просто стане занадто завищеною самооцінка. Якщо не приборкати її, то за гординю може послідувати покарання. Приготуйтеся, що на вас можуть перекласти відповідальність та виправдати свої помилки вашою участю. Також буде дуже багато конфліктів, з яких буде складно вийти сухим.

Якщо ви отримаєте погані вісті, то виключіть емоційні реакції, щоб не нашкодити своєму здоров'ю. Та й швидше за все на наступний день все зміниться на зворотну сторону. Поганими прикметами вважаються сьогодні розлите молоко і краще не дивитися в дзеркало. Нічого Нового не розпочинайте, хіба що захочете організувати романтичну вечерю.

Гороскоп на лютий

Вплив на фінанси

На роботі можуть з'явитися деякі ускладнення і потрібно уникати стресових ситуацій. Краще навіть не показуватися керівництву і партнерам. Навіть якщо ви нічого поганого не зробили, до вас будуть налаштовані погано. Всі важливі зустрічі слід відкласти, так як вони принесуть тільки проблеми. Але от для творчої роботи день добре підходить, і ви можете отримати увагу оточуючих. Якщо хтось дає вам поради про гроші – не слухайте, швидше за все це шахраї або вас намагаються обдурити не спеціально.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Спорт і здоров'я

У багатьох буде загострення депресії, неврозів, серцевих хвороб. Дуже легко сьогодні отримати інтоксикацію або отруїтися. Потрібно берегти себе і пам'ятати, що якщо ви хворієте, то значить у фізичному або духовному плані ви робите щось не так. Якщо у вас є сили, то направте їх на зміцнення здоров'я та проведіть день активно. Тільки не вибирайте дуже інтенсивні тренування, можливі травми.

Місяць, фото: vanessaadams.bigcartel
Місяць, фото: vanessaadams.bigcartel

Відносини і шлюб

Ні в якому разі не сваріться, навіть якщо сильно незадоволені оточуючими. Конфлікт принесе вам тільки проблеми і втрату енергії. А ось романтичні побачення будуть дуже корисними. Хоча фізичну близькість краще перенести на інший день. Для весілля день зовсім не підходить, так як повний хаосу і принесе те ж саме і у ваші відносини.

Як повідомляв Знай.ua у лютому в життя українців багато в чому зміниться – від погоди, до тарифів.

Також Знай.ua писав, в Україні з'явиться популярний лоукост, подорожі стануть набагато дешевші.

Нагадаємо, Aliexpress зупинив поставки товарів з Китаю через смертельний коронавірус.