Marvel Studios планує представити Sera, першого трансгендерного персонажа Marvel, під час першого сезону "Локі" на Disney +.

Про це повідомляє іноземне видання theilluminerdi.

Роль описується як головний допоміжний персонаж, який з’явиться не лише в серіалі, але, можливо, і в майбутніх фільмах MCU.

Sera від Marvel

Можливо, розробники збираються показати Серу — безкрилого янгола-анахорета. Представники цієї раси мають постійно молитися за інших загиблих небожителів, у яких немає душ. Також усі вони чоловічої статі, але Сера позиціонує себе як жінку. Щоправда, при цьому в неї є дружина Анжела, дочка Одіна.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Sera від Marvel

Це буде перший випадок в історії коміксів де використають образ трансгендерного персонажа. Прем'єра запланована на січень.

Нагадаємо, Disney розпочинає роботу над римейком мультфільму "Бембі"


Як повідомляв портал "Знай.ua", в Америці хочуть зняти мультфільм, героями якого стануть члени британської королівської родини.


Також "Знай.ua" писав, що американська кінокомпанія оцінила шанси картин, які можуть отримати заповітну золоту статуетку "Оскар-2020".