Телеканал НВО планує зняти мультфільм, героями якого стануть члени британської королівської родини.

Працюватиме над цим проектом Гері Джанетті, сценарист мультсеріалу Family Guy, який в Україні виходив під назвою Гриффіни. Героями серіалу стануть королева Єлизавета II, принци Філіпп, Чарлз, Уільям та Гаррі, Кейт Міддлтон, Меган Маркл та інші члени королівської родини. Особливістю мультфільму стане те, що розповідь буде вестись від імені наймолодшого спадкоємця британського престолу принца Джорджа.

Скріншот з Twitter

Сюжет фільму створений на основі сторінки Джанетті в Instagram, де він від імені принца Джорджа коментує усі події навколо британського королівського дому. В озвучуванні героїв мультфільму, який отримає назву “Принц”, візьмуть участь зіркові актори Орландо Блум, Кондола Рашад, Том Холландер, Люсі Панч, Алан Каммінг, Френсіс де ла Тур та інші.

Самі автори серіалу вважають його сатирою на життя принца Джорджа Кембриджського, який долає усі проблеми, з якими доводиться зіштовхуватись при дворі.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Нагадуємо, що дружина принца Гаррі Меган Маркл займеться озвучкою для відомої кіностудії The Walt Disney.

Як раніше повідомляв портал Знай.uа, принц Гаррі та Меган Маркл заявили про те, що складають з себе королівські повноваження.

Також портал Знай.uа інформував про те, що Меган Маркл і принц Гаррі влаштували бойкот дня народження дружини принца Уільяма Кейт Міддлтон.