Принц Гаррі і Меган Маркл, які нещодавно відреклися від королівської сім'ї і захотіли стати "фінансово незалежними", шукають нові джерела заробітку. Нещодавно з'явилася інформація про те, що герцогиня Сассекська озвучуватиме персонажа нового фільму Disney.

Виявилося, що подружжя ще в липні 2019 року домовилося з компанією. Daily Mail поділилося відео, де принц Гаррі зустрічається з президентом компанії The Walt Disney Бобом Айгером на прем'єрі фільму "Король Лев".

Меган Маркл і принц Гаррі, фото: Cosmo
Меган Маркл і принц Гаррі, фото: Cosmo

Так, принц сказав, вказуючи на Меган Маркл, яка в цей час спілкувалася з Бейонсе і Джей Зі: "Ви знаєте, що вона займалася раніше озвученням?".

"О, правда?", - відповів кіномагнат і дивиться в цей момент на герцогиню.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

"Ви це знали?", - повторив Гаррі.

"Ні, я не знав", - сказав Айгер.

"Ви виглядаєте здивованим… Вона дійсно зацікавлена", - продовжив наполягати принц.

"Звичайно, ми з задоволенням спробуємо. Чудова ідея", - заявив наприкінці Боб.

Нагадаємо, королева Єлизавета II підтримала рішення принца Гаррі і Меган Маркл відмовитися від королівських привілеїв і жити окремо від монаршої сім'ї.

Як повідомляв портал Знай.uа, герцог і герцогиня Сассекські заявили, що складають з себе королівські повноваження.

Також портал Знай.uа писав, що Меган Маркл і принц Гаррі влаштували бойкот на день народження Кейт Міддлтон.